HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu, Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras’ı mektupla kutladı

Kılıçdaroğlu, Yunanistan Başbakanı Tsipras'a "Seçim zaferinizin ortaya koyduğu gibi solun ve sosyal demokrasinin yükselişi, bütün dünyada sosyal adaleti savunan bizleri cesaretlendirmiştir" dedi.

ANKARA (ANKA)- Kılıçdaroğlu, Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras'ı mektupla kutladı.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre; Kılıçdaroğlu'nun Radikal Sol Koalisyonu (SYRIZA) Genel Başkanı ve Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras'a gönderdiği kutlama mektubu şöyle:

"25 Ocak 2015 tarihinde yapılan Yunanistan Genel Seçimleri'ndeki üstün başarınızdan ötürü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adına içten tebriklerimi sunarım.

Solun ve sosyal demokrasinin örnek teşkil eden zaferinin Yunanistan'a istikrar ve daha iyi bir gelecek sağlayacağına eminim. Seçim zaferinizin ortaya koyduğu gibi solun ve sosyal demokrasinin yükselişi, bütün dünyada sosyal adaleti savunan bizleri cesaretlendirmiştir.

Bu vesileyle sol, sosyal demokrat bir parti olarak, CHP'nin, komşu ve kardeş ülkelerimiz arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi ve sağlamlaştırılması için sizinle işbirliği içerisinde olma arzusunu teyid etmek isterim.

SYRIZA'nın başarısını sürdürmesi için en iyi dileklerimi sunarım."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler