HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Soylu'ya tepki: Kapımız yanar dönerlere kapalı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada 'Soylu, AK Parti'ye de aynı şeyi yapmıştı. Bize gelmek istiyor ama, bizim kapımız yanar dönerlere kapalı 'ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Soylu'ya tepki: Kapımız yanar dönerlere kapalı

Ankara'da gazetecilerle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Yaptığı açıklamalarla kendisini hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösteren CHP lideri, 'Düne kadar iktidar partisine en sert söylemlerle karşı çıkan birisinin, en sert söylemleri sergilediği partinin göbeğine gelip oturması da hazin bir tablodur. Bize gelmek istiyor, AKP’ye de aynı şeyleri yapmıştı. Ama bizim kapımız öyle yanar döner insanlara kapalı' ifadelerini kullandı.

'2019 DA HEDEFİMİZ EN AZ YÜZDE 60'

Erken seçim iddialarıyla ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu 'Seçime hazırız. Bizim 2019'da hedefimiz yüzde 50+1 değil, en az yüzde 60' dedi.

SERT TEPKİ: TÜRKİYE, BÜYÜKELÇİSİNİ GERİ ÇEKMELİ

Kılıçdaroğlu ayrıca, BAE Dışişleri Bakanı’nın Fahrettin Paşayla ilgili sözleriyle ilgili "Tam bir densizlik. Türkiye, Büyükelçisini derhal çekmeli. Bu, sözle yanıt verme ve sözle eleştirmenin ötesinde eyleme dönüşmeli ve büyükelçi Türkiye’ye geri çağrılmalı" dedi.

Ayrıntılar geliyor...


En Çok Aranan Haberler