HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet yazarlarının tutuklanmasının ardından acil toplantı çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP’nin eş başkanları ve vekilleri ile Cumhuriyet Gazetesi yazarlarının tutuklanması nedeniyle programını yarıda keserek Ankara’ya dönme kararı aldı.

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet yazarlarının tutuklanmasının ardından acil toplantı çağrısı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, HDP’nin eş başkanları ve vekilleri ile Cumhuriyet Gazetesi yazarlarının tutuklanması nedeniyle bugün İzmir ve yarın Balıkesir’de gerçekleştireceği programlarını yarıda kesti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugün MYK’yı, yarın da Parti Meclisi’ni acil olağanüstü toplantıya çağırdı.

'MYK VE PM'Yİ OLAĞANÜSTÜ TOPLUYORUZ'

CHP, Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi'ni olağanüstü topluyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "MYK ve PM'yi olağanüstü topluyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, ülkede yaşanan son olaylar üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi'nin olağanüstü toplanacağını söyledi.

CHP OLAĞANÜST TOPLANTI SAATLERİ AÇIKLANDI

Merkez Yönetim Kurulu'nun bugün saat 17.00'de, Parti Meclisi'nin ise 6 Kasım Pazar günü saat 12.00'de toplanacağını ifade eden Bingöl, toplantıların tek gündem maddesinin Türkiye'de son bir haftada yaşanan gelişmelerin değerlendirilmesi olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenen toplantılarının ardından karayolu ile Bandırma'ya geçmesi ve Bandırma'da yarın saat 13.00'da açılış gerçekleştirmesi bekleniyordu. Ancak Genel Başkan Kılıçdaroğlu saat 12.00'da Ankara'da Parti Meclisi toplantı kararı aldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Merkez Yönetim Kurulunun (MYK) bugün, Parti Meclisinin de (PM) yarın olağanüstü toplantıya çağrıldığını bildirdi.Bingöl, yazılı açıklamasında, MYK'nın bugün saat 17.00'de, PM'nin ise yarın saat 12.00'de toplanacağını ifade etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler