HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu’ndan Kadir Gecesi mesajı

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkemizde ve çevremizdeki her geçen gün daha da büyüyen sorunlarımız bizleri asla umutsuzluğa sevk etmemelidir" dedi.

Kılıçdaroğlu, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Tüm vatandaşların ve İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni kutlayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Bilindiği üzere ilk emri 'oku' olan ve güzel ahlakı, adaleti, hukuku, hürriyeti, üretimi, emeği, hakça paylaşımı, aklı çalıştırmayı, istişareyi, dostluğu, kardeşliği, sevgi ve saygıyı esas alan, buna karşın kula kulluğu, zulmü, her türlü haksızlığı ve yolsuzluğu yasaklayan Kur'an-ı Kerim, Mübarek Kadir Gecesi'nde inmeye başlamıştır.

Adının anlamı 'barış' olan yüce dinimiz İslam'ın yüce kitabının ilk emrinin 'oku' olması fevkalade anlamlıdır. Aklı ve bilimi öne çıkardığımız devirlerde, Batı'nın ortaçağ karanlığından çıkmasına katkıda bulunma tecrübesine sahibiz. Bu itibarla, ülkemizde ve çevremizdeki her geçen gün daha da büyüyen sorunlarımız bizleri asla umutsuzluğa sevk etmemelidir. Zira böylesine muazzam değerlerimizle çözemeyeceğimiz hiçbir sorun ve aşamayacağımız hiçbir engel yoktur."

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler