HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu'ndan Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a 'laiklik' eleştirisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın 'Laiklik bir kere yeni Anayasa'da olmamalıdır' sözlerini eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın 'Laiklik bir kere yeni Anayasa'da olmamalıdır' sözlerini eleştirerek, "Toplumsal barışımıza çoktandır kastedenlerin bu ilkeyi yok saymasına şaşırmamalıyız. Laiklik, herkes dinini özgürce yaşasın diye var İsmail Kahraman" dedi.

CHP lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulunarak, Meclis Başkanı Kahraman'ın 'Laiklik bir kere yeni Anayasa'da olmamalıdır' sözlerine tepki gösterdi.

Laikliğin herkesin, dinini özgürce yaşaması için var olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Laiklik her şeyden önce bir toplumsal barış ilkesidir. Toplumsal barışımıza çoktandır kastedenlerin bu ilkeyi yok saymasına şaşırmamalıyız. Ortadoğu bataklığı, sizin gibi dini siyasete alet eden zihniyetlerin eseri. Laiklik, herkes dinini özgürce yaşasın diye var İsmail Kahraman. Her gün şehit veriyoruz, sınırın ötesinden roket yağıyor ama tek derdiniz Laiklik. Dini kirli hesaplarınıza daha fazla alet etmeyin artık" ifadelerini kullandı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler