HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu'ndan Necmettin Erbakan sürprizi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun daveti üzerine, yarın Necmettin Erbakan’ı Anma Gecesi’ne katılacak.

Kılıçdaroğlu'ndan Necmettin Erbakan sürprizi

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, vefatının 6'ncı yılında, Necmettin Erbakan’ı anmak için düzenlenen “İlim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma Programı”nda konuşmak yapmak üzere bu yıl Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet etti.

Kılıçdaroğlu’nun davete olumlu yanıt vererek, yarın programa katılacağı öğrenildi. Hürriyet'in haberine göre, İstanbul’da önce Rumeli Balkan Türkleri Federasyonu, ardından da partili gençlerle ve parti örgütüyle toplantılar yapacak olan Kılıçdaroğlu, Ankara’ya erken dönerek, geceye katılacak.

YILDIRIM VE BAHÇELİ DE DAVET EDİLDİ

Programa AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de konuşma yapması için davet edildiği öğrenildi. Öte yandan anma etkinliğine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve TÜRK-İŞ Ergün Atalay'ın da davet edildiği bildirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler