HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu’ndan seçim bildirgesi daveti

Kılıçdaroğlu, "Hayallerdeki Türkiye'yi gerçek yapmak için 2015 yılı bir umut yılıdır. Bu umut yılını zafer yılı yapacak olansa bizlerin ortak mücadelesi, azmi ve kararlılığı olacaktır" dedi.

ANKARA (ANKA) - CHP, seçim bildirgesini "Yaşanacak Bir Türkiye" sloganıyla 19 Nisan Pazar Günü Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıklayacak. Kılıçdaroğlu da toplantı için kendi imzasıyla bir davet metni kaleme aldı. Demokratik, özgür, adil ve refah içerisinde bir Türkiye hedefine ulaşmak için meslek odaları, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve yurttaşların geniş katılımıyla "Geleceği Birlikte Kuruyoruz" diyerek yola çıktıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Bütün yurttaşların temel hak ve özgürlüklerinin korunduğu, hiç kimsenin kimliği, inancı, yaşam biçimi ve siyasal görüşü nedeniyle ayrımcılığa uğramadığı, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin tam manasıyla anlam bulduğu, devletin verimlilik ve hesap verebilirlik ilkeleri çerçevesinde yeniden düzenlendiği, emeğin haklarının güçlendirildiği, güçlü ekonomi ve sürdürebilir büyümenin temellerinin atıldığı, çevrenin korunduğu bir Türkiye hayalinin yol hartasını çıkardık.

Hayallerdeki Türkiye'yi gerçek yapmak için 2015 yılı bir umut yılıdır. Bu umut yılını zafer yılı yapacak olansa bizlerin ortak mücadelesi, azmi ve kararlılığı olacaktır.

Bu mücadelenin başlangıç adımını seçim bildirgemizi açıklayacağımız 'Yaşanacak bir Türkiye' toplantısıyla hep birlikte atacağız."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler