HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu’ndan Yalova örgütüne 2-0 talimatı

CHP Yalova İl Örgütü temsilcilerinden oluşan bir grup, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Kılıçdaroğlu ziyarette Yalova'dan CHP'nin 2 milletvekili çıkartmasını beklediğini söyledi.

CHP İl Başkanı Özcan Özel, Belediye Başkanı Vefa Salman, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener, İlçe Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri İl ve İlçe Yöneticileri, İl ve İlçe Kadın Kolları, İl ve İlçe Gençlik Kolları üyeleri Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile birlikte CHP Grup toplantısına katıldılar. Heyet, grup toplantısı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu meclisteki makam odasında ziyaret ettiler.

Ziyarette CHP Yalova örgütü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Türkiye'de ilk açıklanan milletvekili adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olması ve katıldığı televizyon programında Muharrem İnce ile ilgili değerlendirmeleri nedeniyle teşekkür etti.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ise CHP Yalova örgütüne teşekkür etti. Kılıçdaroğlu, "Seçimlerde iyi çalıştınız, sandığa sahip çıktınız. Yalova'da 2-0 yaptınız. Şimdi milletvekilliği seçiminde yine çalışarak ve sandığa sahip çıkarak yeniden 2-0 yapın" talimatı verdi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler