HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı görevden alındı

Resmi Gazete'de yayımlanan 672 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerine son verilen akademisyenler arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir başdanışmanı da yer alıyor.

Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı görevden alındı

Alınan bilgiye göre, bir süre önce açığa alınan Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanlarından İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Gürsul'un söz konusu KHK ile üniversitedeki görevine son verildiği belirtildi. Aynı KHK'da görevlerine son verilenler arasında CHP'nin Parti Meclisi üyesi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alper Keten ile Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Ahmet Caner Yenidünya da bulunuyor.

Doç. Dr. Fatih Gürsu kimdir?

Leadership, Research & Consulting (LRC) A.Ş. Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi ve İnsan, Toplum ve Teknoloji Derneği (İTTD) Başkanı olan Doç. Dr. Gürsul, ulusal ve uluslararası birçok sivil toplum kuruluşu ile özellikle zihinsel engelliler ile ilgili projeler gerçekleştirdi. 26. Dönem Elazığ Milletvekili 1. sıra adayı olmadan önce Amerika'nın en prestijli üniversitelerinden University of California San Diego'da araştırmacı bilim adamı olarak görev yapan Gürsul, 2010 yılında ABD Florida State University tarafından, 900 bilim adamı arasından, en iyi makale ödülü olan "The Best Paper Award" ödülüne layık görülmüştü. Doç. Dr. Gürsul'un Nehir Lale ve Deniz Nazım adında iki çocuğu bulunuyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler