HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya mitingi Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde yapılacak

Herkesin merak ettiği soruya cevap geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'deki referandum mitingine 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılmaması çok konuşulmuştu. Erdoğan ve Binali Yıldırım'ın Konya'da ortaklaşa gerçekleştireceği mitinge eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılıp katılmayacağı da merak ediliyordu. Yanıt geldi Konya mitingine Davutoğlu ev sahipliği yapacak.

Konya mitingi Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın birlikte katılacağı Konya mitinginde eski başbakan Davutoğlu da yer alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan referandumuna iki gün kala birilikte son mitinglerini Konya'da yapacak. Habertürk TV'den Çimen Çetin'in haberine göre Konya'daki mitingin ev sahipliğini eski başbakan Ahmet Davutoğlu yapacak.

6 İLDE ORTAK MİTİNG PLANI

Referandum için Cumhurbaşkanı ve Başbakan 6 ilde ortak miting yapma kararı aldı. Mitinglerin Ankara, İstanbul,İzmir, Diyarbakır, Van ve Kayseri'de yapılması planlanmıştı. Ancak Erdoğan'ın sesinde yaşadığı sıkıntı nedeni ile bazı programlarda değişikliğe gidildi. Geçen hafta sonu ilk kez Ankara'da buluşan Cumhurbaşkanı ve Başbakan bu hafta sonu da İstanbul ve İzmir'de birlikte olacaklar.

KAYSERİ'DE GÜL YOKTU

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri mitingine 'Siyasi toplantılarda bugüne kadar yer almadığı' gerekçesi ile katılmamıştı. Eski başbakan Davutoğlu'nun Konya'da olup olmayacağı merak ediliyordu, bu sorunun yanıtı da netleşti. Davutoğlu, 14 Nisan'da Konya'da ve mitingin yapılacağı alanda olacak.


En Çok Aranan Haberler