HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Koray Aydın: 100'den fazla AKP'li vekil 'hayır' diyecek

MHP'den ihraç edilen Koray Aydın, AKP'li 100'den fazla milletvekilinin 'hayır' diyeceğini söyledi.

MHP’den ihraç edilen Koray Aydın, AKP’li 100'den fazla milletvekilinin “hayır” diyeceğini öne sürerek, "AKP’li vekillerden referandumda üçte bir oranında “hayır” çıkacak" diye konuştu.

Fox TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’e katılan MHP’li muhalif Koray Aydın, AKP’li milletvekillerinin üçte birinin hayır diyeceğini açıkladı.

MHP Genel Başkan adaylarından biriyken, Sinan Oğan, Meral Akşener gibi isimlerle birlikte ihraç edilen Koray Aydın, İsmail Küçükkaya’nın sabah programına katıldı, referandum sürecine dair açıklamalarda bulundu. AKP’li milletvekili arkadaşlarıyla konuştuklarını, AKP’li vekillerden üçte bir oranında “hayır” çıkacağını söyledi.

AKP’li vekillerin “Biz partimizi seviyoruz ama bu kadar yetki fazla” dediğini aktaran Koray Aydın, toplumda başkanlığa karşı büyük bir tepkinin oluştuğunu da vurguladı.

‘HAKKI YENENLER GÜN GELİR İSYAN EDER’

Başkanlık sisteminin büyük sosyal çalkantılara sebep olacağını belirten Aydın, “Bakın, hakkı yenen mazlumlar gün gelir isyan eder. 80 milyonu bir korku imparatorluğu altında yaşatamazsınız. Bu dünya tarihinde de böyledir” diye konuştu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler