HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtulmuş, Gölhisar’da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, dün trafik kazasında hayatını kaybeden kayınbiraderi Muhittin Cantürk'ün (64) cenazesi sebebiyle Burdur’un Gölhisar ilçesine geldi.

Kurtulmuş, acı haberi alır almaz uçakla İstanbul’dan Antalya’ya gitti. Karayoluyla Gölhisar’a geçen Kurtulmuş'u yakınları karşıladı. Eşi Sevgi Kurtulmuş ve Muhittin Cantürk’ün yakınlarıyla ilçeye gelen Numan Kurtulmuş, acılı Cantürk ailesini teselli etti.

Kaza, dün öğle saatlerinde Burdur - Karamanlı karayolu Bademli köyü kavşağında meydana geldi. Muhittin Cantürk idaresindeki 34 GY 0025 plakalı araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı ve takla attı. Kazada Muhittin Cantürk yaşamını yitirdi. Yapılan otopsinin ardından Cantürk’ün cenazesi Gölhisar’a getirildi. Taziye için Cantük’ün evine Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat, Gölhisar Kaymakamı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve çok sayıda vatandaş akın etti.

Kazada can veren Muhittin Cantürk’ün babasının ve iki kardeşinin de aynı kaderi paylaştığı ve trafik kazalarında hayatlarını kaybettikleri belirtildi. 4 çocuk babası Muhittin Cantürk, Armutlu Çarşı Cami'de bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Armutlu Mezarlığı'na defnedilecek.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler