HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtulmuş: 'Herkesin hassasiyetle oy vermesi lazım'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 1 Kasım seçiminin Türkiye’nin geleceği için önemli olduğunu belirterek, “1 Kasım seçimlerinde herkesin hassasiyetle oy vermesi lazım'' dedi.

Kurtulmuş: 'Herkesin hassasiyetle oy vermesi lazım'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 1 Kasım seçiminin Türkiye’nin geleceği için önemli olduğunu belirterek, “1 Kasım seçimlerinde herkesin hassasiyetle oy vermesi lazım. Onun için sadece milletvekili seçmek için değil, Türkiye’nin hangi istikamette yürüyeceğini karar vereceğiniz oylamadır” dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’nun Ünye ilçesinde hizmet veren fındık fabrikalarını ziyaret ederek işçilerle sohbet etti. Kurtulmuş, ayrıca fabrika ziyaretlerinin ardından bir kafeteryada öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin sorunlarını dinledi. Kurtulmuş’a ziyaretleri sırasında eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ve partililer katıldı. Bir fındık fabrikası ziyaretinde işçilerle bir araya gelen Kurtulmuş, 1 Kasım seçimlerinde işçilerden kendilerine destek olmalarını istedi. 1 Kasım seçimlerinin son dönemde yaşananlara cevap vereceğini aktaran Kurtulmuş, seçim sonrası terörün belinin kırılması için güçlü bir hükümete ihtiyaç olduğunu belirtti.

“HERKESİN HASSASİYETLE OY VERMESİ LAZIM”

1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin hangi istikamette yürüyeceğine karar vereceği bir seçim olduğunu ifade eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “1 Kasım seçimlerinde herkesin hassasiyetle oy vermesi lazım. Kendi geleceğimiz için, çocuklarımızın geleceği için karar vermemiz lazım. Son zamanlarda yaşanan olaylar için 1 Kasım onlara verebileceğimiz en büyük cevaptır. Türkiye’de terörün belini kırmak için 1 Kasım’dan sonra güçlü bir hükümet çıkaracağız. Türkiye’de ekonomik gelişmenin devam etmesi için 1 Kasım’dan sonra güçlü bir tek başına iktidar çıkaracağız. Türkiye’de refahın topluma yayılmasını istiyorsak güçlü bir hükümet yapacağız. Onun için 1 Kasım sadece milletvekili seçmek için değil, Türkiye’nin hangi istikamette yürüyeceğini karar vereceğiniz oylamadır” diye konuştu. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler