HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liderler nerede oy kullanacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da, Başbakan Davutoğlu Konya'da, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli Ankara'da, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş da İstanbul'da oy kullanacak.

Liderler nerede oy kullanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Haziran Cumartesi günü Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak ve ardından oy kullanmak üzere İstanbul'a geçecek.

İl il milletvekili seçim sonuçlarını Mynet'ten takip edin

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ise geçen seçimde olduğu gibi Gölbaşı Şahin Sevin İlkokulunda sandık başında olacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ise son mitingini memleketi Konya'da yaptıktan sonra geceyi şehirde geçirecek. Davutoğlu, 7 Haziran sabahı Konya'da oyunu kullanmasının ardından, seçim sonuçlarını takip etmek üzere Ankara'da bulunacak.

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ ANKARA'DA OYUNU KULLANACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmasının son gününde İstanbul'da olacak. 6 Haziran'da İstanbul 1. Bölge ilçelerinde seçmenle buluşacak olan Kılıçdaroğlu, aynı gün akşam Ankara'ya dönecek.

Kemal Kılıçdaroğlu, daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine evinin bulunduğu Çukurambar'daki Arjantin İlkokulunda sandık başına gidecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anıttepe İlkokulunda oyunu verecek ve daha sonra seçim sürecini parti genel merkezinde takip edecek.

Nerede oy kullanacaksınız? TIKLAYIN, ÖĞRENİN

DEMİRTAŞ İSTANBUL'DA, YÜKSEKDAĞ VAN'DA

HDP Eş Genel Başkanlarından Selahattin Demirtaş İstanbul'da, Figen Yüksekdağ ise Van'da Zaferler İlkokulu ve Ortaokulunda oy verecek.

KAMALAK VE DESTİCİ ANKARA'DA

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ankara'da Turhan Dökmeci İlkokulunda, eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı Mustafa Destici de Fethiye Kemal İlkokulunda sandığa gidecek.

BAKANLARIN OY KULLANACAĞI YERLER

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Keçiören'deki Çizmeci İlkokulunda, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da Ankara'da oy verecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana'da Ziyapaşa İlköğretim Okulunda, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de Gaziemir Rota Kolejinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul'da Altunizade Hafize Özal Ortaokulunda oyunu kullanacak.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulunda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ise Sakarya Ahmet Akkoç İlkokulu'nda sandık başında olacak.

ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE, YILMAZ VE EKER DİYARBAKIR'DA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Kocaeli'de, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli'de, Atatürk Endüstri Meslek Lisesi'nde, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Diyarbakır'da oy verecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de Diyarbakır Yenişehir Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi'nde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin Ankara Cevizlidere Caddesindeki Süheyla Sıtkı Alp İlkokulunda, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Dikmen Öğretmen Necla Kızılbağ Ortaokulu'nda oy kullanırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da Kayseri'de sandığa gidecek. (AA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler