HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meclis'te bir ilk! Erdoğan'ı polislerden oluşan tören mangası karşıladı

Bu yıl ki TBMM yeni yasama yılı açılışında bir ilk yaşandı. Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı darbe girişiminin ardından kaldırılmıştı. Erdoğan'ı polislerden oluşan Meclis Tören Mangası karşıladı.

Meclis'te bir ilk! Erdoğan'ı polislerden oluşan tören mangası karşıladı

26'ncı Dönem 2'nci Yasama Yılı açılışının yapıldığı TBMM'de yoğun güvenlik önlemleri alındı. Meclis'e giriş ve çıkışların yapıldığı Ayrancı, Dikmen ve Çankaya kapılarında özel harekat polislerinin akreplerle önlem aldığı görüldü.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Genel Kurul'dan önce toplantı salonuna gelerek, önce CHP'li milletvekilleriyle sohbet etti.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Kahraman, daha sonra AK Parti milletvekilleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ABD BÜYÜKELÇİSİ DE AÇILIŞA KATILDI

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'in de aralarında bulunduğu büyükelçiler, yabancı ülke temsilcileri de açılışta bulundu.

DEMİRTAŞ TÖRENDE YOKTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genel Kuru Salonu'na girdiğinde bazı CHP ve HDP milletvekilleri ayağa kalkmazken, HDP Eş Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş TBMM'deki törene katılmadı.

Başbakan Binali Yıldırım, kabine üyeleri, siyasi parti genel başkanları, GenelkurmayBaşkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Yüksek Yargı Başkanları, milletvekilleri, TBMM açılışında hazır bulundu. HDP Eş Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş TBMM'deki törene katılmadı. Genel Kurul'da milletvekili sıralarına gül konuldu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler