HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meclis'te 'davet' polemiği

Meclis'teki sürpriz görüşmenin ardından gerginlik çıktı. TBMM Başkanı, "Kılıçdaroğlu'nu çağırdık, başka randevusu vardı" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu ise "Meclis başkanına yalan söylemek yakışmıyor" açıklamasını yaptı. Bunun üzerine TBMM Başkanı İsmail Kahraman, davetle ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı.

Meclis'teki görüşmeye Kılıçdaroğlu'nun katılmaması ile ilgili olarak Meclis Başkanı İsmail Kahraman, "Onun (Kılıçdaroğlu) herhalde randevusu vardı, ben herkesi davet ettim. Akşam yemeğinde inşallah beraber olacağız. Genel bir görüşmeydi, sohbetti. Temenniler iletildi. Gündem ne zaman sıcak değil ki" dedi.

KILIÇDAROĞLU: MECLİS BAŞKANI'NA YALAN SÖYLEMEK YAKIŞMIYOR

Kılıçdaroğlu ise Kahraman'ın davete ilişkin sözlerine tepki göstererek, "Meclis Başkanı'na yalan söylemek yakışmıyor" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA DAVET TELEFONU

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, davetle ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı. Kahraman, "Ekiplerimiz arasında aksaklık yaşandı" açıklamasında bulundu.

CHP'den yapılan açıklamada; Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın, telefonla aradığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan özür dilediği belirtildi.

KILIÇDAROĞLU: BİZİM CEPHEDE İLETİŞİM BOZUKLUĞU YOK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki görüşmeye davet edilmemesiyle ilgili, "Bizim cephede bir iletişim kopukluğu yok" dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler