HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meclis'te 'köstepek' ve 'paralel' atışması

Meclis Genel Kurulu'na CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay arasındaki "köstebek", "paralel", "müfteri" atışması damgasını vurdu.

ANKARA (ANKA)-

"O BİLDİĞİNİ SÖYLEDİĞİN BELGELERİ AÇIKLAMAZSAN NAMERTSİN"

Genel Kurul'da AK Parti'nin grup önerisi üzerinde konuşan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Atalay'ın geçen hafta bir televizyon kanalında bir değerlendirme yaptığını ve "Bunların bu yazışmalarının daha devamı da çıkacak" dediğini belirterek şöyle dedi:

"Biz o istihbarat birimi içindeki yasa dışı yapılanmanın bir bakan kanalıyla sarayla irtibatlı olduğunu biliyorduk meğer bu senaryo içerisinde bu zat da varmış, Beşir Atalay. Bir dönemin köstebek unvanını bileğinin hakkıyla almış olan bu eski bakana ben buradan bir sıfat daha yakıştırıyorum, müfteri, bunu söyleyen kişi müfteridir. Çağrı yapıyorum, elinde olduğunu söylediğin, o bildiğini söylediğin belgeleri açıklamazsan namertsin, müfterisin. Arzu ediyorsa hangi televizyon kanalında konuşmak istiyorsa kendisiyle o televizyon kanalında konuşmaya hazırım. Twitter yazışmaları düzmecedir. Alnım ak, hodri meydan, Beşir Atalay. Gel, bunları burada açıkla yoksa köstebek unvanının yanına müfteri unvanını almış olacaksın. Siyaset bu kadar basit olmamalı. Bu kadar ucuz, seviyesiz olmamalı. Bu kadar iftira olmaz."

-ATALAY'DAN 'KÖSTEBEK' YANITI-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay da, "Paralel yapıyla CHP'nin ilişkisini herkes biliyor, kendi milletvekiliniz paralel yapıyla yardımlaşıyor diye istifa etti. Benin dediğim o. Sizin tweet'leriniz dillere destan, gazetelerde çarşaf çarşaf yer aldı. Onun için söylediğiniz sözleri iade ediyorum. Köstebek konusuna gelince bu bir iftiraydı. Kendi onuruna düşkün olmayanlar başkalarının onuruyla kolay oynarlar. O köstebek lafında bunu dedim. Onuruyla yaşayan bir siyasetçiyim. Alnım açık, başım diktir" diye yanıt verdi.

"ORTA SAHADA TOP ÇEVİRMEK YOK"

Hamzaçebi de, "Orta sahada top çevirmek yok. Size hodri meydan dedim, elinizdeki belgeleri açıklayın. O tweetlerin hiçbirisi benim değil. Hiç kimseyle yazışmadım. Bu bir iftiradır" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler