HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek için CHP'li vekilden gündemi sarsacak yorum: Hesabını soracak

Cumartesi günü 23 yıldır sürdürdüğü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek, istifa konuşmasında 'Yorgun olduğumu düşündüğüm için değil liderimiz Recep Tayyip Erdoğan istediği için istifa ediyorum' ifadesini kullanmıştı. Gökçek'in bu sözlerini yorumlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den gündemi sarsacak bir iddia geldi: Melih Gökçek hesabını soracak...

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Kanal D muhabiri Özgen Bingöl'e konuştu. Emir, Gökçek'in istifa ederken seçtiği kelimeleri, parti içi mücadelenin işaret fişeği olarak yorumladı. Emir, 'O kendince istifa etmek için bir nedeni olmadığını söyleyerek bunun bütün sorumluluğunu Cumhurbaşkanı'na yıkıyor' diye konuştu.

Emir, Gökçek'in kendisine yapılanların hesabını sormaya hazırlandığını iddia ederek şöyle konuştu: 'Konuşmasından anladığım verdiği istifa kararının zorla olduğunu, bundan sonra da siyaset sahnesinde olacağını ve bu kararı aldırtanlara bunun bir şekliyle hesabını sorulacağını üstü örgülü şekilde ifade ediyor.


En Çok Aranan Haberler