HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek istifa, AKP'li Şamil Tayyar Beyaz TV'ye veda etti!

Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifası sonrasında AK Partili isimler de Gökçek ile yollarını ayırmaya başladı. Son hamle AKP milletvekili Şamil Tayyar'dan gelirken, Tayyar, Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Son Söz' programının bu akşam son kez ekranlara geldiğini açıkladı. AKP'li isim Gökçek'in istifası sonrasında Melih Başkan sevdiğim, değer verdiğim ve başarılı bulduğum bir siyasetçidir. Ama patronum Recep Tayyip Erdoğan’dır" demişti."

Melih Gökçek istifa, AKP'li Şamil Tayyar Beyaz TV'ye veda etti!

Melih Gökçek’in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından AKP’li isimler de Gökçek’le yollarını ayırmaya başladı.. O isimlerden biri de, Gökçek'in istifasından önce verdiği röportajda, "Melih Başkan sevdiğim, değer verdiğim ve başarılı bulduğum bir siyasetçidir. Ama patronum Recep Tayyip Erdoğan’dır" diyen Şamil Tayyar oldu.

AKP’li Tayyar, Beyaz TV'de ekranlara gelen “Son Söz” programının bu akşam son kez ekranlara geldiğini açıkladı.

AKP'li milletvekili, yandaş gazeteci Şamil Tayyar Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Son Söz' programının artık yayınlanmayacağını, bu gece saat 23:00'da son kez ekranlarda olacağını açıkladı.


En Çok Aranan Haberler