HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek istifa edecek mi? Twitter'dan çarpıcı açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından aralarında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de olduğu 10 başkanın istifa edeceği ya da görevden alınacağı konuşuluyor. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ise “Melih Gökçek Başkanım. Yaklaşık 100 yıl süren hizmet sevdanıza teşekkür eder, sivil hayatınızda başarılar dilerim, demek için sabırsızlanıyorum” dedi. Melih Gökçek'ten ise çarpıcı bir açıklama geldi.

Melih Gökçek istifa edecek mi? Twitter'dan çarpıcı açıklama

CHP Parti Meclisi üyesi Ali Öztunç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dahil 10 AK Partili belediye başkanının daha görevden alınacağını ya da istifa ettirileceğini öne sürdü. Öztunç "İlk örneğini Topbaş'ta gördük. 10 AKP'li belediye başkanı daha görevden alınacak ya da istifa ettirilecek. Bunlar arasında Melih Gökçek (Ankara), Fatma Şahin (Gaziantep), Mehmet Erkoç (Kahramanmaraş), Recep Altepe (Bursa) ve İbrahim Karaosmanoğlu da (Kocaeli) var" iddiasını öne sürdü.

Kadir Topbaş’ın veto ettiği beş imar dosyasına ‘kabul’ oyu kullanan AK Partili İBB ve Beykoz Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ise, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Melih Gökçek Başkanım. Yaklaşık 100 yıl süren hizmet sevdanıza teşekkür eder, sivil hayatınızda başarılar dilerim, demek için sabırsızlanıyorum.”

GÖKÇEK: EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİM

Melih Gökçek'in bu iddia ve sözlere ne diyeceği merak konusu olmuştu. 4 milyonu aşkın takipçi bulunan Twitter hesabından Melih Gökçek, "Beni Eylül 2017'de en başarılı belediye başkanı seçen Ankaralılara teşekkürler... Hakkımda kampanya başlatan Aydınlık, Özgür Gündem, Sözcü, Birgün, Odatv ve benzerleri kuduracak ama... Biraz da onlar düşünsün" dedi. Gökçek bu sözleriyle istifa etmeye hiç niyeti olmadığı sinyalini verdi.


En Çok Aranan Haberler