HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek: Sanal alemi boş bırakmaya gelmez

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK parti adayı Melih Gökçek, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde “Mahkeme kararı çıktı.

Melih Gökçek: Sanal alemi boş bırakmaya gelmez

Twitter mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız” açıklamasının ardından Twitter’a erişimin yasaklanmasıyla ilgili olarak, “Birileri delerek giriyorsa bende delerek girerim. Sanal alemi boş bırakmaya gelmez” dedi.

Hürriyet'in haberine göre, Gökçek, Kazakistan’ın Başkenti Astana Valisi ve Belediye Başkanı İmangali Tasmagambetov’a Ankapark’ı gezdirdi. Gökçek, gazetecilerin Twitter yasağı ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Yasaktan sonra kendisinin de Twitter’a girdiğini belirten Gökçek, “Bu sanal alemi boş bırakmaya gelmez” açıklamasında bulundu.

Gökçek, şöyle konuştu:
“Ben Twitter’a girdim, eskiden kılıç kalkan ile savaşılırdı sonra tüfek icat edildi mertlik bozuldu. Şimdi kavga sanal alemde devam ediyor, top tüfek herşey orada. Dolayısıyla bu sanal alemi boş bırakmaya gelmez. Yani burası birileri tarafından nasıl silah olarak kullanılıyorsa bizim de aynı şekilde kullanmamız lazım. Birileri delerek giriyorsa bende delerek girerim. ‘Bak bizde buradayız unutmayın’ demek için girdim. Sayın Başbakan’ın yaptığı davranış yüzde 100 doğru bir davranıştır. Twitter bizim mahkemelerimizden çıkan karara uymak zorundadır.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler