HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek Twitter'dan paylaştı! Deniz Baykal'a şok yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP milletvekili Deniz Baykal'ı hedef aldı. 'Cumhurbaşkanım maç henüz bitmedi' diyen Deniz Baykal için Twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulunan Gökçek, ifadeleriyle olay yarattı. Deniz Baykal, iktidarın, referandumun ardından sonucu oldu bittiye getirdiğini ve anayasayı değiştireceğini öne sürmüş, "Maç henüz bitmedi. Millet kararı 2019'da verecek" diye konuşmuştu.

Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhurbaşkanım maç henüz bitmedi" diyen CHP milletvekili Deniz Baykal için Twitter'dan paylaşım yaptı.

Melih Gökçek tweetinde, "Baykal "maç bitmedi" demiş. Siz kendinizi halâ hakem mi sanıyorsunuz? Maç bitti. Trübünler dağıldı. Herkes evine gitti. Siz hala stadda mısınız?" ifadelerini kullandı.

İşte Melih Gökçek'in o tweet'i:

DENİZ BAYKAL 'MAÇ HENÜZ BİTMEDİ' DEMİŞTİ

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesini ziyaret eden CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Milletin anayasasından, tek kişi anayasasına geçecekler. Oldu bittiye getirip, ofsayttan atılan golle maç da bitti, diyecekler. Hayır maç henüz bitmedi. Daha maçın devamı var. Bunun için Türkiye’nin her yerinde bu cumhuriyetin bir evladı olarak, Atatürk evladı olarak bu mücadeleyi sonuna kadar götüreceğiz. Ofsayttan bir gol attıklarını düşünüyorlar. Millet ayakta, tribünler ayakta, hakem şaşkın ne yapacağını bilemez halde. Futbolcular ayakta saha karışmış, şimdi gol ofsayt mı, değil mi o tartışılıyor. Hakem kurulu karar almış, ‘ofsayt değil’ diye. Ofsayt olsa ne olur olmasa ne olur? Daha ortada 45 dakika var. Yani 2.5 yıl var. Sizin kararınızın hiçbir önemi yok, önemli olan milletin kararıdır. Millet de o kararı 2019’da size verecek" diye konuşmuştu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler