HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek'in istifa iddiası sosyal medyayı sallıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili istifa iddiası gündem yaratmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İran gezisi dönüşünde yaptığı Davaya inananlar gerekirse istifa ederler. Bir makama getirilirken iyi de makamı boşaltmasının istenmesi niye yadırganıyor" açıklaması sonrasında gözler Melih Gökçek'e çevrilirken, Twitter'a #direnmelih hashtag'i altında mesaj yağıyor."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İran gezisi dönüşünde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiğine ilişkin iddialara yaptığı "Davaya inananlar gerekirse istifa ederler. Bir makama getirilirken iyi de makamı boşaltmasının istenmesi niye yadırganıyor" yorumu gündeme bomba gibi düştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları bir çok yorumcu tarafından Melih Gökçek'in gideceği şeklinde yorumlanırken, Erdoğan'ın İran'a gitmeden önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'e 'istifa et' mesajını resmen ilettiği iddia edilmişti. Kulislerde Erdoğan'ın Melih Gökçek ile bir görüşme yapacağı ve istifası konusunda kararlı olduğu konuşuluyor.

Bu gelişmeler sosyal medyada da gündem yaratırken, #direnmelih hashtag'i Twitter'da TT oldu. Twitter kullanıcıları bu etiket altında istifa iddialarına ilişkin pek çok yorumda bulundu.

İşte Twitter'da yer alan paylaşımlardan bazıları;


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler