HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP binasına asılan kare kodlu pankart ilgi odağı oldu

Eskişehir'de MHP il binasına asılan ve akıllı telefon aplikasyonları ile okunabilen karekodlu pankart vatandaşların ilgisiyle karşılandı.

MHP binasına asılan kare kodlu pankart ilgi odağı oldu

Kentin en işlek merkezlerinden olan Köprübaşı semti İki Eylül Caddesi Çarşı Tramvay Durağı karşısındaki 3 katlı MHP İl binasına asılan üzerinde 'Pankart' yazısı, altında da akıllı telefon aplikasyonları ile okunabilen kare kod olan pankartta, 'Bu pankartta hiçbir şey yazmıyor ama siz yine de ne demek istediğimizi anlayabiliyorsunuz' şeklinde yazı bulunuyor. Yoldan geçen vatandaşların ilgisini çeken pankartı bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla kayda alırken bazıları da akıllı telefonlarıyla pankartta ne yazıldığını öğrenmeye çalışıyor.

MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, astıkları pankartla ilgili olarak "Türkiye'de teşkilatlarımızın bazılarında 17-25 Aralık 'tan dolayı il ve ilçelerimize bazı pankartlar asıldı. Emniyet güçleri bu pankartları hemen asıldığı günde kaldırdı bunları. Vatandaşa tam bir mesajı veremedik. Biz de Eskişehir il teşkilatı olarak yönetim kurulumuzla konuyu paylaştık. Mesajımızı en iyi şekilde nasıl verebiliriz diye. Ve aklımıza geldi kodlu bir pankart il binamıza asalım, insanların hem ilgisini çeksin hem de verebileceğimiz mesajı en iyi şekilde verebilmek için böyle bir yönteme başvurduk" dedi.

Pankartın oldukça ilgi gördüğünü de, vatandaşların kendilerini arayıp böyle bir pankart astıklarından dolayı teşekkür ettiklerini anlatan Ayhan Sezer, "Eskişehir eğitim düzeyi iki üniversitesinden dolayı çok ileri düzeyde bir şehir. Bundan dolayı da böyle bir pankart Eskişehir'de gençler için gerçekten iyi bir tanıtım amaçlı vesile oldu ve vatandaşlarımızın ilgisine mazhar oldu" diye konuştu. Sezer pankartın kaldırılması yönünde emniyet güçlerin herhangi bir girişimde bulunmadığını da belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler