HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP, Genç ilçe teşkilatını kapattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bingöl'ün Genç ilçesi teşkilatını yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapattı. Bingöl Genç İlçe Başkanı Şevket Övün de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

MHP, Genç ilçe teşkilatını kapattı

ANKARA(ANKA) - MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin partisinin Bingöl ilindeki Genç ilçe teşkilatının kapatıldığını bildirdi.

Şefkat Çetin, Bingöl ili Genç İlçe Teşkilatı ve Bingöl ili Genç İlçe Başkanı Şevket Övün hakkında bir yazılı açıklama yaptı. Parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Bingöl ili Genç ilçe teşkilatının, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatıldığını bildiren Şefkat Çetin bu kararın 29 Ekim tarihinde il başkanlığına ve Bingöl Genç Kaymakamlığına bildirildiğini kaydetti.

Çetin, "İlçe Başkanı Şevket Övün hakkında kesin ihraç talebi ile disiplin sevk işlemi başlatılmış olmakla birlikte tahkikatın tamamlanması ve kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler