HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP Genel Başkanı Bahçeli Keşan'da gece mitingi yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trakya turunu Edirne'nin Keşan ilçesinde gece yaptığı mitingle sonlandırdı.

Bahçeli'yi, Keşan'da yaklaşık 5 bin kişi karşıladı. Zaman zaman yağan yağmura rağmen alandan ayrılmayan partililer Bahçeli'yi yaklaşık 2,5 saat bekledi.

Havai fişekler eşliğinde ilk olarak seçim bürosuna giden Bahçeli, daha sonra ise MHP İl Başkanı Gürsel Şimşek, Keşan İlçe Başkanı Doğuş Şimşek ve Keşan Belediye Başkan Adayı Yaşar Aras ile kürsüye çıkarak kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

Devlet Bahçeli, Türkiye'nin üzerinde oyun oynatılmaması gerektiğini belirterek, Türkiye'nin hassas bir ülke olduğunu dile getirdi.

Toplumsal çürümenin devletin çöküşü getireceğini belirten Bahçeli, "Dolayısıyla yolsuzlukla mücadelede gerekli tedbirlerin alınmadığı takdirde kavga başlar. Bu bir çok yönüyle sosyal hareketlilik ortaya koyar. Bunlar da kavgaya, iç çatışmaya ülkeyi götürür. Bunun dünyada çok örnekleri var. Bu ülkenin evlatlarıyız. Değişik partilerden de olsak, bu ülkeye hizmet için varız. Bunun önünü hep beraber kesmeliyiz ve bundan ders çıkarmalıyız. Aklımıza Tunus, Mısır, Irak, Endonezya, Suriye ve Ukrayna gelmeli. 1 günde 86 kişi Ukrayna'da katledildi, devlet başkanı kaçtı, halk devlet sarayını bastı, ikametgahını darmadağın etti. Türkiye böyle bir sorunu yaşamamalı. Türkiye çok hassas bir ülke, çok önemli bir ülke.Türkiye üzerinde böyle bir oyun oynatmamak lazım" ifadelerini kaydetti.

Devlet Bahçeli, konuşmasının ardından konuşmasını izlemeye gelen ve üzerinde MHP'nin atkısı bulunan bir bebeği "Milliyetçi Hareketin geleceğidir onlar” diyerek sahneye aldı. Bu sırada MHP İlçe Başkanı Doğuş Şimşek tarafından Bahçeli'nin omzuna Keşanspor atkısı takıldı.

Bahçeli daha sonra partililerinin "Devletin başına Devlet gelecek” sloganları ile aracına binerek Keşan'dan ayrıldı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler