HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP milletvekili aday adaylarını tanıttı

MHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında milletvekili aday adayları tanıtılarak, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

MHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, MHP İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, aday adayları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Ahmet Gürses, terör olaylarında şehitlere Allah'tan rahmet Türk milletine başsağlığı diledi. Gürses, bölgede yaşanan sıkıntılara değinerek, "1 Kasım'da ülkemiz genel seçime doğru ilerliyor. İnsanımız sokağa çıkamıyor. Bu bölgede askerimiz, polisimiz her an ölümle karşı karşıya burun buruna. Ona rağmen bir seçim olacak. Nasıl olacak nasıl orada sandık güvenliği olacak hepsi bir muamma. Ama biz yine bir parti olarak seçime hazırlanıyoruz. Bu vesile ile 1 Kasım'da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerin de partimizin Bilecik aday adaylarını halkımıza, kamuoyuna tanıtmak istedik” dedi.

Başkan Gürses'in ardından milletvekili aday adaları Mevlüt Loka, Naci Mercan, Ahmet İşlek, İsmail Çırak, Murat Köftecioğlu, Hüseyin Arabacı ve Mustafa Poyraz, gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulunarak partilerinin seçimlerde başarılı olması, millete hizmet amacında olduklarını anlattılar.

Açıklamalardan sonra aday adayları hep birlikte toplu fotoğraf çektirerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler