HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP'de deprem! Aydın Nazilli ilçe teşkilatı MYK kararıyla kapatıldı

MHP'de sular durulmuyor. Meral Akşener'in ve Koray Aydın partiden ayrılarak yeni bir girişim için çalışma başlatmasının ardından MHP'de istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Doğanşehir MHP İlçe Teşkilatında 20 partili İlçe Seçim Kuruluna giderek partilerinden istifa etti. Öte yandan gelen son dakika haberine göre MHP Aydın Nazilli ilçe teşkilatı protokoldeki skandal kavgadan sonra MYK kararıyla kapatıldı.

MHP'de deprem! Aydın Nazilli ilçe teşkilatı MYK kararıyla kapatıldı

MHP'de deprem üstüne deprem. Doğanşehir MHP İlçe Teşkilatında 20 kişi parti üyeliğinden istifa ederken, parti yönetimi de MHP Aydın Nazilli ilçe teşkilatını protokoldeki skandal kavgadan sonra MYK kararıyla kapattığını açıkladı.

Meral Akşener'in ve Koray Aydın partiden ayrılarak yeni bir girişim için çalışma başlatmasının ardından MHP'de istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Doğanşehir MHP İlçe Teşkilatında 20 partili İlçe Seçim Kuruluna giderek partilerinden istifa etti.

İstifa sonrası grup adına bir açıklama yapan Doğanşehir Ülkü Ocakları İlçe eski Başkanı ve Doğanşehir MHP İlçe eski Başkanı İbrahim Alagöz, "İnşallah bundan sonra Türkiye’nin önünde gerçekten ufuklar açacak bir siyasi oluşum gördüğümüz takdirde, o siyasi hareketin içinde yer alacak ve ömrümüzü de her halde orada tamamlayacağız” dedi. Öte yandan gelen son dakika haberine göre MHP Aydın Nazilli ilçe teşkilatı MYK kararıyla kapatıldı.

İşte istifa sonrası konuşan Alagöz'ün o açıklamaları;

“Türkiye’deki siyasetin dibe vuruşu, gelecekte almış olduğumuz devlet ve millet tehdidi ve partinin artık Türk milliyetçiliğinin misyonunu yerine getirememesinden dolayı partiden istifa ediyoruz. Kırk yıldır siyaset yaptığımız ve oyumuzu verdiğimiz bu partimizden bizi istifaya zorlayanlar, anlaşılıyor ki bir yerlerin adamı, bir yerlere hizmet ediyorlar ve Türk milliyetçiliğine sırtını dönüyorlar. İnşallah bundan sonra Türkiye’nin önünde gerçekten ufuklar açacak bir siyasi oluşum gördüğümüz takdirde, o siyasi hareketin içinde yer alacak ve ömrümüzü de her halde orada tamamlayacağız”

MYK KARARIYLA İLÇE TEŞKİLATI KAPATILDI

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şefkat Çetin, Aydın Nazilli İlçe Teşkilatı'nın kapatıldığını açıkladı.

Dün Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü etkinliklerinde MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’e yer ayrılmaması üzerine kriz çıkmış, MHP ilçe yöneticileri, Nazilli Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Fatih Demir’i darp etmişti.

MHP Genel Merkezi, Nazilli teşkilatını kapatma kararı aldı. Konuyla ilgili açıklama MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'den geldi. Çetin, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Aydın Nazilli İlçe Teşkilatı, MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 06/09/2017 tarihinde il başkanlığına ve Aydın Valiliğine bildirilmiştir." dedi.


En Çok Aranan Haberler