HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP'de kurultay tarihi ne zaman? Çağrı Heyeti açıkladı

MHP'de olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken, Çağrı Heyeti'nden açıklama yapıldı. Heyet, MHP'de Olağanüstü Kurultayı'n 19 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

MHP'de kurultay tarihi ne zaman? Çağrı Heyeti açıkladı

MHP’de olağünüstü kurultay tarihiyle ilgili tartışmalar sürerken Çağrı Heyeti’nden açıklama geldi.

Çağrı Heyeti, kurultayın 19 Haziran 2016 Pazar günü saat 10.00'da Ankara Büyük Anadolu Otel'de toplanacağını açıkladı.

Yargıtay, MHP'de Olağanüstü Kurultay kararını onamıştı. Bunun üzerine parti yönetimi, 10 Temmuz'da kurultay yapılması kararı almıştı.

Ancak muhalifler, Çağrı Heyeti'nin tarih belirlemesi gerektiğini ifade etmişti.

Çağrı Heyeti’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gelinen süreçte kongrenin toplantıya çağrılması ve icrasına ilişkin Çağrı Heyetimiz tek yetkili ve görevli organ sıfatıyla Olağanüstü Büyük Kongrenin 19 Haziran 2016 tarihinde saat 10.00'da, Ankara Büyük Anadolu Hotels Esenboğa Thermal ve Kongre ve Kültür Merkezi Tesisleri'nde yapılması hususunda karar almıştır.

Bundan sonraki süreç içerisinde Çağrı Heyetimiz tarafından bu görev yerine getirilirken kongrenin toplantıya çağrılması ve icrası hususunda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'miz ile tüm iletişim kanallarımız açık olacaktır.

Alınan kararın ve yapılacak Olağanüstü Büyük Kongre Toplantısı'nın Türk milletine ve Milliyetçi Hareket Partisi camiasına hayırlı olmasını diler, kamuoyuna saygıyla bildiririz."

Yargıtay, MHP'de Olağanüstü Kurultay kararını onamıştı. Bunun üzerine parti yönetimi, 10 Temmuz'da kurultay yapılması kararı almıştı. Ancak muhalifler, Çağrı Heyeti'nin tarih belirlemesi gerektiğini ifade etmişti.

MHP'DEN JET YANIT

Çağrı Heyeti'nin olağanüstü kongre tarihini 19 Haziran olarak açıklamasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Kararı tanımıyoruz, kongremiz 10 Temmuz'da toplanacaktır'' dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler