HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP’den Ankara 13. Noterliği hakkında suç duyurusu

MHP Genel Merkezi, Çağrı Heyeti tarafından düzenlenen olağanüstü kongreye katılanların kimlik tespitleri ve hazirun listesinin hazırlanması konusunda suç duyurusunda bulundu.

MHP’den Ankara 13. Noterliği hakkında suç duyurusu

MHP Genel Merkez Avukatı Yücel Bulut yaptığı yazılı açıklamada, MHP, 19 Haziran düzenlenen 6. Olağanüstü Kurultayı'nda Ankara 13. Noterliği'nin, toplantıya katılanların kimlik tespiti ve hazirun listesinin hazırlanmasında suç işlendiği gerekçesiyle Akyurt İlçesi Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Bulut açıklamasında, "19 Haziran 2016 tarihinden düzenlenen sözde MHP Olağanüstü Genel Kurulu'na ilişkin olarak; toplantıya katılanların kimlik tespitleri ve hazirun listesinin hazırlanması konusunda görevli bulunan Ankara 13. Noterliği'nin basın yayın organlarında da oldukça geniş yer bulan ve suç teşkil eden görüntüleri üzerine; suçun işlendiği yer olan Akyurt İlçesi Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından basın yayın organlarında yer bulan 'sahtecilik' fiillerine ilişkin olarak devam edecek cezai soruşturma süreci titizlikle takip edilecektir" ifadelerini kullandı.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler