HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP'li Atila Kaya'dan referandum açıklaması: Sonuçlar meşru değil, şaibe var

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya referandumda şaibe olduğu gerekçesiyle sonuçların meşru olmadığını söyledi. Atila Kaya yaptığı açıklamada, "Kampanyanın kendisi son derece antidemokratik, adaletsiz, her türlü baskının uygulandığı bir süreç olarak yaşandı. Bunun en zirve yaptığı husus tam seçim günü sandıkların kapanmasına yakın bir saatte mühürsüz oyların geçerli sayılacağı yönünde YSK'nın aldığı karar. Başlı başına skandal" dedi.

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, KRT'de Çağlar Cilara'nın programına katıldı ve referandumda şaibe olduğu gerekçesiyle sonuçların meşru olmadığını söyledi.

Atila Kaya yaptığı açıklamada, "Kampanyanın kendisi son derece antidemokratik, adaletsiz, her türlü baskının uygulandığı bir süreç olarak yaşandı. Bunun en zirve yaptığı husus tam seçim günü sandıkların kapanmasına yakın bir saatte mühürsüz oyların geçerli sayılacağı yönünde YSK'nın aldığı karar. Başlı başına skandal" dedi.

Sandıktan hayır çıktığını söyleyen Kaya, izaha muhtaç hususların olduğunu söyleyerek, 1000'e yakın sandıktan sadece evet oyu çıktığını dile getirdi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler