HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP'li Çirkin: IŞİD'e operasyon yapılmalı

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Milli Güvenlik Kurulu'nda IŞİD'in gündeme hiç gelmediğini belirterek, "IŞİD belasını kurutmak için operasyon yapılmalı" dedi.

MHP'li Çirkin: IŞİD'e operasyon yapılmalı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Ülkü Ocakları'nda düzenlenen toplantıya katılan MHP'li Şefik Çirkin, burada yaptığı konuşmada hükümete yüklendi. IŞİD terör örgütüne karşı hükümetin tutumunun kaygı verici olduğunu belirten Çirkin, Türk milletinin bunu şaşkınlıkla izlediğini söyledi. IŞİD'in bir terör örgütü olduğunu kaydeden Çirkin "Bizim batılı ülkelerden önemli bir farkımız var. Müslümanız ve IŞİD ile komşuyuz. Binlerce uyuyan hücresi olan Türkiye'de eylem yapan askerimizi polisimizi öldüren aynı zamanda da çok büyük eylem yapma kapasitesi olan bir örgüt acaba Milli Güvenlik Kurulu gündemine hiç girdi mi? Hayır. Hükümeti bu konuda uyarıyoruz. Hükümetin sözde tavırsız hali aslında örtülü destek manasında algılanıyor" dedi.

Devletin itibarının Cizre'de korunması gerektiğini de savunan Çirkin, ülkenin adım adım bölünmeye doğru gittiğini söyledi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler