HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP'li Korkmaz: Sayın Arınç, çıkın her şeyi anlatın, rahatlayın

MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, AK Partili Bülent Arınç’ın, ayda bir televizyon kanallarına çıkarak adeta günah çıkardığını belirterek, çağrı yaptı.

MHP'li Korkmaz: Sayın Arınç, çıkın her şeyi anlatın, rahatlayın

MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, “Sayın Bülent Arınç, ayda bir televizyonlara çıkarak, günah çıkarmanıza gerek yok. Çıkın ve her şeyi anlatın. Anlatın ki bu ülke, bu millet daha fazla zarar görmesin. Anlatın ve rahatlayın. Siyaset tarihine ağlayan adam olarak geçmeyin, kişisel tarihinizin karanlık akışını değiştirin” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, AK Partili Bülent Arınç’ın, partisine yönelik olarak, “Bizdik, ben olduk” , “Koalisyon kurabilirdik” , "Kimseyi yarı Tanrı gibi görmek doğru değil" , “Biz dolgu malzemesi değiliz” yönünde yaptığı açıklamaların bir itiraf niteliği taşıdığını belirtti. Korkmaz, şunları söyledi:

“AKP’nin kurucusu Bülent Arınç, partisinin ve partisini asıl yönetenlerin gerçek yüzünü ortaya koymuştur. Biz bunu yıllardır söylüyoruz. Ne dedik AKP, ülkeyi değil kendini düşünüyor. Yani Arınç’ın deyimiyle bencil olmuşlar bencil. Hep bana hep bana. İhale yandaşa, reklam havuza, koltuklar, makamlar torun, torba, gelin ve damada.Sonra Cumhurbaşkanı ne derse sorgulamadan yapıyorlar demedik mi? İşte Arınç, ne diyor; ‘Lideri Tanrı gibi görmek doğru değil’ Günaydın sayın Arınç. İşte bu nedenle Arınç, artık geceleri rahat uyuyamıyor, uykuları kaçıyor. Daha anlatacak çok şeyi var ama anlatamıyor ya da anlatacak cesareti kendinde bazı nedenlerden dolayı bulamıyor. Buradan ‘Tarihe tanıklık olsun diye bildiklerimi söylüyorum’ diyen Arınç’a sesleniyorum; Çık asıl gerçekleri bir bir anlat, meseleleri teğet geçme. Çünkü vicdan azabı çektiğini biliyoruz. Anlatacak çok şeyin var, bu millete gizleme artık. Örneğin Ankara’yı parsellemişler dediğin gerçekleri anlat. 'Koalisyon kurabilirdik ama olmadı vepartililerimiz de her şeyin farkındalar ve bizi aldatmayın diyorlar'dediğin meselenin gerçek yüzünü anlat. AKP’nin koalisyona neden yanaşmadığını ve ülkeyi oyaladığını, kaosa sürüklediğini anlat. Ülke kan ağlarken, şehit haberleri art arda gelirken makamını düşünen ve sizinde şikayet ettiğiniz bencilikten başka bir şey düşünmeyen Cumhurbaşkanı’nın, ‘400 vekil olsaydı bunlar olmazdı’ sözünün ne anlama geldiğini çok bu millete anlatınız.İhanet süreçlerini anlatın. Anlatın ki bundan sonra gülsün yüzünüz. Eğer anlatmazsanız yine ağlayacaksınız, sızlayacaksınız. İçiniz içinizi yiyecek.Zararın neresinden dönülürse kardır. Ayda bir televizyon programına çıkıp adeta günah çıkarmanıza gerek yok. Çıkın her şeyi anlatın. Anlatın ki bu millet daha fazla zarar görmesin. Siyaset tarihine de ağlayan adam olarak geçmeyin, gözü yaşlı kişisel tarihinizin karanlık akışını değiştirin.”

“MHP, BUNLARIN HESABINI SORACAK”

MHP Milletvekili Korkmaz, terör örgütünün hain saldırılarına devam ettiğini de belirterek, “Terör örgütü PKK Muş'ta askeri aracın geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlemiş ve meydana gelen patlamada askeri araçta bulunan 12 askerimiz yaralanmıştır. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Hainler asla amacına ulaşamayacak. Bu ülkenin birliğine zarar veremeyecek. Bin yıllık kardeşliğimiz sonsuza dek yaşayacak. Hain örgüt ve işbirlikçilerine günü geldiğinde bu ülkenin teminatı olan MHP, gereken cevabı verecek ve yaptıklarının hesabını bir bir soracaktır” diye konuştu.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler