HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP'li Ümit Özdağ: Seçimler hayati önem taşıyor

MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ümit Özdağ, 7 Haziran seçimlerinin birçok açıdan Türkiye için hayati öneme sahip olduğunu söyledi.

MHP'li Ümit Özdağ: Seçimler hayati önem taşıyor

MHP'nin birinci sıra milletvekili adayı Ümit Özdağ, bugün seçim bölgesi Gaziantep'e geldi. Havaalanında partililer tarafından karşılanan Özdağ, oluşturulan konvoyla kent merkezine geldi ve İncilipınar Mahallesi’ndeki Seçim İletişim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Burada partililere hitap eden Ümit Özdağ, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için hayati önem taşıdığını ifade etti. Seçim sonuçları ile sadece iktidarın değil Türkiye'nin sorunlarına ilişkin kararların da alınacağını vurgulayan Özdağ şöyle konuştu:

"Bu seçimin sonucuna göre Anayasa’dan Türk Milleti’nin adının çıkarılıp çıkarılmayacağına karar verilecek. Siz Anayasa’dan Türk Milleti’nin adının çıkarılmasına izin verecek misiniz? Yine önümüzdeki seçimlerde bu coğrafyalarda uzun ve kanlı mücadele sonucu kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin üniter ve milli devlet yapısının federal devlet yapısına dönüştürülmesine ve Güneydoğu Anadolu'da Öcalan’ın kontrolünde özerk bölge kurulmasına izin verecek misiniz? Türk dış politikasını maceracı tutumlarla Ortadoğu'da herkesle kavgalı hale getirerek, Türk iş adamlarının Ortadoğu’dan teker teker uzaklaşmasına yol açan politikalarının 4 sene daha devam etmelerine izin verecek misiniz?"

Kalabalık, konuşması sırasında Özdağ’ın yönelttiği sorulara 'Hayır' yanıtı verdi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler