HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP'nin İstanbul belediye başkan adayı Rasim Acar!

MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar olduğu açıklandı.

MHP'nin İstanbul belediye başkan adayı Rasim Acar!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Erdem Olimpik Spor Salonu'nda yapılan "Yerel Seçimler Adayları Açıklama Toplantısı'na katıldı. Bahçeli'nin bir saatlik konuşmasının ardından MHP Yozgat Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz MHP'nin büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı. Durmaz, MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının İşadamı Rasim Acar olduğunu açıkladı.

Rasim Acar kimdir?
1976 yılında İzmir’de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü’ne giren Rasim ACAR, 3 yıl bu birimde ulaşım planlama çalışmaları yaptı.

İş hayatına paralel olarak yüksek lisans öğrenimini İTÜ Bilişim Enstitüsünde “İnşaat Yönetiminde Bilişim” Yüksek Lisans Programında “Afet Yönetiminde GIS Kullanımı” bitirme projesi ile tamamladı. 2002 yılında ilk şirketi Ulaştırma Proje Yönetim Ltd Şti.’ni, 2004 yılında ikinci şirketi Avrasya Enerji Yatırım A.Ş.’yi kurdu. 2006–2007 yılları arası bir yıl BİLGE ADAM Gazetesi Genel Yayın Koordinatörlüğünü yürüttü.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Kongre üyesi olan Rasim ACAR, Halen İstanbul Çevre Konseyi Genel Sekreter Yardımcılığı, Oto Doğalgaz İstasyonları Derneği (ODİDER / NGVATURK) Başkanlığı, İstanbul Semtleri Moderatörlüğünü yürütmektedir. Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi 8. Dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Rasim ACAR, Black Sea NGO Network üyeliği, İnsan Yerleşimleri Derneği üyeliği, Cihangir Güzelleştirme Derneği üyeliği ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üyelikleri bulunmaktadır.

Devlet Bahçeli MHP'nin adaylarını açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin 3. etap aday takdim toplantısında konuştu. Bahçeli 56 ilin adayını açıkladı.

İşte MHP'nin adayları:

Erzurum: Kamil Aydın
Malatya: Lütfi Kazancı
Muğla: Mehmet Erdoğan
Sakarya: Orhan Ünver
Samsun: Ferhat Günaydın
Tekirdağ: Nail Yılmaz
Trabzon: Hüseyin Örs

İstanbul: Rasim Acar
Bingöl: Hasan Karahan
Bolu: Şükrü Güneş
Çanakkale: Halil Rüştü Akgün
Edirne: Orhan Çakırlar
Elazığ: Bilal Çoban
Karabük: Rafet Vergili
Karaman: Ali Pınarbaşı
Kars: Murtaza Karaçanta
Kastamonu: Hayati Hamzaoğlu
Kırşehir: Arif Ekici
Siirt: Muammer Ekinci
Şırnak: Mizar Zeyrek
Sinop: İlhan Aydemir
Batman: Ziver Çeviz
Artvin: Kadir Seçkin

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:
Bu seçimlerin telafisi yoktur. Görmek lazım ki ülkemiz bıçak sırtında. Bu seçimler Cumhurbaşkanı ve genel seçimler Türkiye'nin istikbalini belirleyecek.

Kısır çekişmelerin tarafı olmak geleceğimizi sabote etmek. Gruplaşmaya zemin hazırlamak anlaşmazlıklara sebep olacaktır.

Başarıya duyduğumuz bağlılığı kimse zaafa uğratmamalı. Asılsız küslükler, suizanlar gönüllerini donduracaktır. Kucaklaşmak varken kutuplaşmak zarardır. Kardeşlik varken düşmanca tutum içinde olmak hiçbir vicdana sığmaz.

HİÇBİR SORUMLULUKTAN KAÇMADIK
Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadık. Zalimliğin her çeşidine gövdemizi siper ettik. Aziz milletim hizmetkarlarını dört gözle beklemektedir.

Kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Aday olamayan arkadaşlarımızın arasında kırgınlık olmamalı.

BİZ KİMSEYE UŞAK OLMADIK
Seçimlerle ilgili asılsız haber ve yayınlara, anketlere itibar etmeyin. Kadromuz zannedilenin fersah fersah ötesinde. Biz başkalarının oyununda figüranlık yapmadık. Kimseye uşak olmadık.

Biz hiçbir küresel gücün etrafında pervane olmadık. Hainlere kucak açmadık. İmralı'ya sevdalanmadık.

ARTIK AKP'NİN DEVRİ GEÇTİ
Vatanımız da birdir, milletimiz de birdir. Bizim devletimiz de birdir, ülkümüzde bir. Türkiye'yi içten çökertmeye çalışan AKP'nin devri geçti.

Bunların yetmedi mi başarısızlıkları, ihanetleri… Bundan sonra felaketten, kötülükten başka neye şahit olacağız. 20 yıldır İstanbul nefes alamıyor. İstanbul suça teslimdir. İstanbul'un altı üstü buhran bunalımdır. Bir tarafta yolsulluk sel gibi yayılırken, diğer taraftan küçük bir azınlık büyük bir refah içinde yaşıyor.

Başbakan Erdoğan İstanbul'un önünü kapattı. İstanbul palavrayla yönetiliyor. Erdoğan Marmaray'la övünüp bizim katkımızı görmezden geliyor. Yetki verilirse İstanbul'u yaşanabilir şehir yapmaya adayız. Biz İstanbul'u onların kötü emellerine teslim etmeyiz.

Önümüzdeki seçimlerde aday olacak her arkadaşım bezginliğe girmemeli.

ERDOĞAN MARMARAY'DAKİ KATKIMIZI GÖRMEZDEN GELİYOR
20 yıldır İstanbul nefes alamıyor. İstanbul suça teslimdir. İstanbul'un altı üstü buhran bunalımdır. Bir tarafta yolsulluk sel gibi yayılırken, diğer taraftan küçük bir azınlık büyük bir refah içinde yaşıyor.

Başbakan Erdoğan İstanbul'un önünü kapattı. İstanbul palavrayla yönetiliyor. Erdoğan Marmaray'la övünüp bizim katkımızı görmezden geliyor. Yetki verilirse İstanbul'u yaşanabilir şehir yapmaya adayız. Biz İstanbul'u onların kötü emellerine teslim etmeyiz.

HERŞEYİN ÇİVİSİ ÇIKTI
Başbakan çıkar gruplarına hizmet ediyor. Türkiye bütün etkinliğini ve nüfuzunu kaybetmiştir. Ülkemizde herşeyin çivisi çıktı. Gezi parkı, öğrenci evleri bunu gösteriyor.
Yüksekova'daki olay sürecin ihanetini ortaya koyuyor. Hakkari'de devlet yok. Erdoğan Kürdistan planlarını devreye koymak için çalışıyor.
Sanki Erdoğan İmralı tarafından görevlendirilmiş gibi. Başbakan'ın Kürdistan sözleri en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Başbakan bir vatan haini olarak tarihe geçecektir.

BAŞBAKAN HESAP VERECEK
Tüm tarafları uyarıyorum. Türk milleti bölünmez bir bütündür. Devletin üstünde yeni bir devlet kurma niyeti içinde olan alçaklar! Bu devlet kan dökülerek kuruldu, aynı şey olmadan bu devletin bölünmesi söz konusu olmayacak.

Terör suçundan cezalı olanlar siyaset yolu açıldı. Başbakan İmralı canisini siyasete taşımak için uğraşıyor. Başbakan Erdoğan bunun hesabını verecek.

Herkes iyi düşünmeli. Ülkemiz bölünüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler