HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Millet iktidardan inmeyecektir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eski Devlet ile Tarım ve Köy İşleri bakanlarından Refaiddin Şahin’in, memleketi Ordu'nun Ünye ilçesindeki cenaze törenine katıldıktan sonra Samsun’un Çarşamba ilçesinde partililerle bir araya geldi.

Samsun’un Çarşamba ilçesi Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde çok sayıda AK Partiliye hitabeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin karanlık bir tünelden aydınlığa çıktığını, bu sürecin ise milletin iradesi anlamına geldiğini vurgulayarak, “Millet iktidardan inmeyecektir.” dedi.

Türk siyasi deneyimi için geçen 10 yılın 'değişim dönemi' olarak adlandırılabileceğini kaydeden Kurtulmuş, ''2013-2023 yılları arasındaki 10 yılda ise demokratik dönüşümü tamamlamak için gerekli sürece şahit olacağız. Bu nedenle önümüzdeki 10 yılda, siyasi ve ekonomik alanlardaki sistematik dönüşümlere odaklanmak gerekmektedir." şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş sözlerine şöyle devam etti: “Rahmetli Turgut Özal, Rahmetli Necmettin Erbakan ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir siyasi çizgisi vardır. Türkiye için 2002 ile 2012 arası bir değişim sürecidir. Karanlık tünelden çıktık. Şimdi ise karanlık tünel sonrası 2023 için önümüzde 3 tane tabela var. Bu Tabelalarda yeni, güçlü ve öncü Türkiye yazmaktadır. Eski Türkiye suikastların, cinayetlerin, adam kayırmanın, hortumculuğun olduğu bir Türkiye idi, insanların adam yerine konmadığı, darbecilerin milletin iradesine engel olduğu Türkiye idi. 2023’teki Türkiye ise milletten başka hiçbir gücün olmadığı Türkiye olacaktır. Artık ekonomik olarak güçlü bir ülkeyiz. Öncü olmalıyız. Yeryüzünde nerede mazlum varsa güçlü bir ülke olarak onların yanında olmalıyız."

Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi'ndeki toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, belde belediye başkanları, AK Partili yöneticiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler