HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milletvekili Hayati Arkaz resmen MHP'ye geçti! Devlet Bahçeli imzaladı

TBMM'de 7 Temmuz günü yapılan yemin töreninde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öpen İYİ Parti milletvekili Hayati Arkaz, MHP'ye geçti. Arkez, "Sayın Bahçeli'nin emri olur, bizim için de şeref olur. Sayın Bahçeli, abim, dostum ve liderimdir, benim doğduğum yer ve ocağım MHP'dir" dedi. Böylelikle MHP'nin TBMM'deki üye sayısı da 50'ye yükseldi.

Milletvekili Hayati Arkaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin daveti üzerine Bahçeli'yi MHP Genel Merkezi'ndeki makamında ziyaret etti. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Celal Adan ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da hazır bulundu. Arkaz'ın ziyaretinde Bahçeli üye katılım belgesini imzaladı ve Arkaz MHP'ye resmen geçmiş oldu.

BAHÇELİ'NİN ELİNİ ÖPMESİ KRİZ YARATMIŞTI

Arkaz, TBMM’nin açıldığı gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öptüğü için partide krize neden olmuştu.

bahcdelı el opme

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, “Ben siyasi nezaketi iyi bilirim. Ancak bu yapılan siyasi nezaket değildir. Partimize; FETÖ'cü, ipsiz sapsız diyen ve hatta genel başkanın namusuna kadar laf edenlere böyle hürmet göstermek siyasi nezaket değildir. Bizim ilkelerimize bağlı kalacak olanlara yanımızda yer alabilir. Uymayanlar derhal İYİ Parti'yi terk etsin” demişti.

En Çok Aranan Haberler