HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müezzinoğlu: Hatalarımız var

Isparta'daki trafik faciasında hayatını kaybedenlerin cenazesine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu daha sonra yaralıları ziyaret etti.

Müezzinoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Tabii burada baktığımızda olağanüstü tedbir kısmında hata ve eksikliklerimizin olduğunu görüyoruz" dedi.

Cenaze törenine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, törenin ardından Akşehir Devlet Hastanesi’ndeki yaralıları ziyaret etti. Basına kapalı yapılan ziyaret ardından açıklamada bulunan Müezzinoğlu, yaralıların sağlık duramlarının iyi olduğunu belirtti. Yaralı bir annenin, kazada ölen evladının acısını yaşadığını belirten Müezzinoğlu, şunları söyledi:

Öncelikli işimiz burada, diğer hastanelerdeki yaralıları tedavi ederek sağlıklarına kavuşturmak. Tabii burada baktığımızda olağanüstü tedbir kısmında hata ve eksikliklerimizin olduğunu görüyoruz. İnşallah bunun gerekli işlemleri yöneticilerimiz ve görevli arkadaşlarımızca yapılacak. Tedbir konusunda daha dikkatli olunup gerekli işlemler yapılacak. Tabi bizi en çok üzen olay arac haddinden fazla yolcu alınması, 25 kişilik araca iki katı vatandaş doldurularak yola çıkılması kazaya davet çıkaran olay oldu. Şoförün kendisi, eşi ve ailesinden birisini kaybetmesi çok vahim bir durum.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler