HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat İde: Bahçeli'nin öğrencisi olarak hayır diyeceğim

Referandumda "Hayır" diyeceğini açıkladığı için MHP'nin kanalı Bengütürk TV'den kovulan kanalın eski genel yayın yönetmeni Murat İde, "Devlet Bey'e kulak verip, iyi bir öğrencisi olduğum için, 'Bir oyum var, o da, HAYIR' olacak" dedi.

MHP'nin kanalı Bengütürk TV'den kovulan kanalın eski genel yayın yönetmeni Murat İde, "Devlet Bahçeli'nin iyi bir öğrencisi olarak hayır diyeceğini" açıkladı.

"Devlet bey bir eğitimci, ben de son 10 yıldır kendimce iyi bir öğrencisiyim.. Dinlemediğim konuşması, üzerine kafa yormadığım uyarısı yok... Ve bu gerçeği görmemi kolaylaştıran şey.. Bugün sevimsiz görüldüğüme bakmayın.. Ben iyi bir öğrenci oldum... Ve hepimiz biliriz ki, iyi öğrenciler, tembeller tarafından hiç sevilmemiştir..." diyen İde, "Sevimsizliğim bundandır.. O yüzden, herhangi bir yere değil, bizzat, bu gerçekleri görmeme büyük katkı veren, en karanlık günlerde Türk Milleti’ni uyaran sese, iyi bir eğitimci olan Devlet Bey'e kulak verip, iyi bir öğrencisi olduğum için, 'Bir oyum var, o da,HAYIR' olacak.." ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU'NUN ESKİ BAŞDANIŞMANI DA 'HAYIR' DİYOR

Öte yandan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanlığını yapan Etyen Mahçupyan, referandumda ne oy vereceğini açıkladı. Mahçupyan, neden 'hayır' oyu vereceğini madde madde açıkladı. Mahçupyan, "Bu referandumda oyum ‘Hayır’ olacak… Çünkü, önerilen tasarı başkanlık sisteminin ruhuna tümüyle ters. Bu tasarı suiistimal edilmeye açık bir tek adam düzeni getiriyor. Eski sistemin kötü olması bizim de kötü bir sistem getirmemizi meşru kılmıyor" dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler