HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Sarıgül: Umarım Hayri yakın zamanda yanlış yaptığını anlar

Mustafa Sarıgül, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’yü mafya ile tehdit ettiği iddialarına ilişkin verilen takipsizlik kararına yapılan itirazın reddedilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Mustafa Sarıgül: Umarım Hayri yakın zamanda yanlış yaptığını anlar

CHP’den milletvekili aday adayı olan eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’yü mafya ile tehdit ettiği iddialarına ilişkin verilen takipsizlik kararına yapılan itirazın reddedilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Mustafa Sarıgül, “Hayri Bey’in her şeye rağmen kalbinin temiz olduğuna inanıyorum. Biliyorum ki O’nu yakın çevresi yanlış yönlendirmektedir. İnanıyorum ki sevgili Hayri yakın zamanda yanlış yaptığını anlayacaktır. Son sözüm şudur: İncinsen de incitme” dedi.

Sarıgül’ün yazılı açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Bir süredir kamuoyunu meşgul eden Sayın Hayri İnönü’nün asılsız iddiaları yargıya intikal etmiş, bilindiği gibi savcılık bu gerçekdışı iddialar hakkında takipsizlik kararı vermiştir. Hayri İnönü’nün bu karara itiraz etmesi sonucu konu bir kez daha mahkeme tarafından incelenmiş, mahkeme dava açılmasına gerek olmadığına karar vererek takipsizlik kararını onaylamıştır.

Kısacası, yargı bu asılsız iddiaların gerçekle ilgisi olmadığını bir kez daha teyit etmiştir. Bu konunun bu kadar uzun bir süre gündemde kalması beni gerçekten çok üzmüştür. Hakikaten asla hak etmediğim ithamlar ile karşı karşıya kaldım ve bu nedenle çok üzüldüm. Bu iddiaların binde biri bile gerçek olsaydı bu kadar üzülmezdim.

Ama beş yıl boyunca yanımdan ayırmadığım, Şişli Belediye meclisinde birlikte görev yaptığım, bu dönemde Şişli Belediye meclisinde bütçe komisyonu üyeliği, denetim komisyonu üyeliği yapan, belediye iştiraki Kent-Yol AŞ’de yönetim kurulu üyesi olan Sayın Hayri İnönü bu asılsız iddiaları gündeme taşıdığı için gerçekten çok üzüldüm. “İyilik yap, kötülük bul” demişler. Ben de yaşadığım bu olayları buna veriyorum. Neyse ki bu konu yargı tarafından kapanmıştır. Benim açımdan da konu artık geride kalmıştır. Hayri Bey’in her şeye rağmen kalbinin temiz olduğuna inanıyorum. Biliyorum ki O’nu yakın çevresi yanlış yönlendirmektedir. İnanıyorum ki Sevgili Hayri yakın zamanda yanlış yaptığını anlayacaktır. Son sözüm şudur: İncinsen de incitme.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler