HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MYK'da Erdoğan'dan flaş sözler: İstifa etmezlerse alacağız karşımıza konuşacağız

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda belediye başkanlarının istifası da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bazı belediye başkanları için “İstifa etmezlerse alacağız karşımıza konuşacağız” dediği öğrenildi.

MYK'da Erdoğan'dan flaş sözler: İstifa etmezlerse alacağız karşımıza konuşacağız

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Habertürk TV'nin edindiği bilgiye göre toplantıda belediye başkanlarının istifası gündeme geldi.

"İSTİFA ETMEZLERSE ALACAĞIZ KARŞIMIZA KONUŞACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bazı belediye başkanları için “İstifa etmezlerse alacağız karşımıza konuşacağız” dediği öğrenildi.

"2018 BÜTÇESİ TASARRUF BÜTÇESİ OLACAK"

Erdoğan ayrıca 2018 bütçesi için de değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan'ın "2018 bütçesi bir tasarruf bütçesi olacak” dediği öğrenildi.

MAHİR ÜNAL MYK SONRASI AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI

Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal gündeme ilişkin önemli açıklamalar yapmıştı. Mahir Ünal açıklamasında;

"Geçen hafta aldığımız bir kararla öncelikli olarak illerin kongrelerinin bitirilmesi karar altına alındı. Ve büyükşehirlerin kongreleri tamamlandıktan sonra yani 51 ili tamamladıktan sonra 30 büyükşehrin kongre süreçleri başlayacak. Şu ana kadar yapılan, yani büyükşehirlerin şu ana kadar gerçekleşen kongreleri gerçeklemiş olacak. Sosyal medyada yürütülen tezviratlar var, bunlara itibar etmeyiniz.

Buna neden gerek duyuldu? Yani büyükşehirlerin kongre süreçlerinin daha sonraya bırakılmasına… Bu tamamen planlamayla ilgili. Çünkü düşünün sadece bu hafta sonu bizim 53 tane planlanmış kongremiz var. Bu şu demek aynı zamanda, her kongre için Ankara’dan konuşmacıların gitmesi, o ilçedeki çalışmalar, onun öncesinde istişareler, değerlendirmeler… Dolayısıyla bunun getirdiği zorluklar dikkate alınarak rahat bir planlama yapılabilmesi gerekçesiyle öncelikli olarak 51 ilin kongreleri tamamlandıktan sonra büyükşehirlere başlayacağız." demişti.


En Çok Aranan Haberler