HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nasreddin Hocalı seçim kampanyası

Konya'nın Akşehir ilçesinde, muhtar adayı seçim çalışmaları kapsamında temsili Nasreddin Hoca ile birlikte mahalledeki sokakları gezerek seçmenlerden destek istedi.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri yaklaşırken muhtar adayları da değişik seçim kampanyalarıyla seçmenlerinden oy istiyor.

Konya'nın Akşehir ilçesinde Yarenler Mahallesi'nden muhtar adayı Celal Kocabaş değişik bir seçim kampanyasına imza atarak temsili Nasreddin Hoca ile birlikte seçmenlerini ziyaret edip destek istedi. Eşeğe ters binen temsili Nasreddin Hoca ile birlikte aday olduğu mahallenin sokaklarında broşür dağıtan muhtar adayı Celal Kocabaş dikkat çelkti. Temsili Nasreddin Hoca da "Torunum Celal Kocabaş'a desteklerinizi bekliyorum” diyerek heybesindeki şeker ve fıstıkları dağıttı. Özellikle çocuklardan büyük ilgi gören temsili Nasreddin Hoca evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından bakan vatandaşlara da el salladı. Bazı ailelerde temsili Nasreddin Hoca ile birlikte çocuklarının fotoğraflarını çekti.

Değişik bir seçim kampanyası ile seçmenlerinden destek bekleyen Yarenler Mahallesi muhtar adayı Celal Kocabaş, "Yarenler Mahallesi Muhtar adaylığımızda Nasreddin Hocamızın felsefesi ve ideolojisini örnek alarak onun örnek adamlığıyla beraber mahallemizdeki seçmenlerimizi ziyaret ediyoruz. Hocamızla birlikte inşallah başarıya ulaşacağız” diye konuştu. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler