HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazlıaka: Gökçek paniğe kapılmıştır

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, "Biz Ankaralıların hakkını bu kadar savundukça Gökçek paniğe kapılmıştır" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, oturduğu site sakinlerine kaçak kuyu suyu kullandığı gerekçesiyle kesilen cezaya yönelik, site yönetimi olarak ASKİ Genel Müdürlüğüne önceden müracaatta bulunduklarını ancak gerekli işlemlerin yapılmadığını belirtti.

CHP Ankara İl Başkanlığında basın açıklaması yapan Nazlıaka, Ankara'nın suyu üzerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından oynanan oyunları ortaya çıkardığı için hedef alındığını savundu.

Nazlıaka, "Biz Ankaralıların hakkını bu kadar savundukça Gökçek paniğe kapılmıştır" dedi.

Dünyanın hiçbir başkentinde görülmedik sorunlarla Ankara halkının baş etmek zorunda kaldığını ileri süren Nazlıaka, şöyle devam etti:

"Gökçek, Ankara'nın su sorunu ile ilgili hesap vermek bir yana sanki Aylin Nazlıaka'nın su sorunu varmış gibi bir odaklanma yaratmaya çalışmıştır. Benim ve içinde yaşamış olduğum sitenin kaçak kuyu suyu kullandığını iddia etmiştir. Şimdi size bir belge sunacağım. Oturduğumuz site 40 yıllık bir site. Bu belgede göreceğiniz gibi 08.06.2007 tarihinde site yönetimi olarak ASKİ Genel Müdürlüğüne bir müracaatta bulunmuşuz. Burada kullandığımız suyun kuyu suyu olduğunu, temizliğine güvenilmediğini, bu konuda ASKİ'nin yasal olarak gerekli işlemleri yapmasını arz etmişiz. Peki bugüne kadar ASKİ neredeymiş? Ben Ankara'nın su sorununu dile getirdiğimde birden bire bunu ihbar olarak aldılar. Gördüğünüz gibi bizim sitenin suyu kaçak filan değildir. Kaçak olan bir şey varsa o da Ankara'nın büyükşehir belediye başkanıdır."

Nazlıaka, bu belgeyi iadeli taahhütlü olarak gönderdiklerini, aslını da sakladıklarını belirterek, dava süreci içinde her şeyin ortaya çıkacağını belirtti.

Kendisini ve ailesini itibarsızlaştırmaya çalıştıklarını belirten Nazlıaka, konuyla ilgili yasal sürecin başladığını, kendisine kesilen cezaya elbette itiraz edeceklerini kaydetti.

Basın açıklamasına CHP Ankara İl Başkanı Necati Yılmaz, CHP'li milletvekilleri Mustafa Balbay, Ali Haydar Öner, Bülent Kuşoğlu, Ayşe Nedret Akova ve Aykan Erdemir ile partililer katıldı.

(AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler