HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Numan Kurtulmuş'a anjiyo

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, dün akşam saatlerinde AK Parti Genel Merkezi’ndeki çalışma ofisinde aniden rahatsızlandı.

Numan Kurtulmuş'a anjiyo

Hemen Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kurtulmuş'un anjiyo olduğu iddia edildi. Twitter hesabından iddiaları yalanlayan Kurtulmuş, az önce yine sosyal medyada yaptığı açıklamayla anjiyo yapıldığını doğruladı.

Sosyal medyada dün akşam Kurtulmuş’un kalp krizi geçirdiği iddiaları ortaya atıldı. Kurtulmuş ise bu iddialara hasta yatağından cevap verdi.

Kurtulmuş, Twitter hesabı üzerinden sağlık durumuna ilişkin, “Su kaybına bağlı hipotansiyon nedeniyle bir kontrol için hastaneye geldim. Gelmişken bir de check-up yaptırmak istedim. Sağlık durumum gayet iyi” açıklamasını yaptı.

TWITTER'DA DOĞRULADI: ANJİYO YAPILDI

Ancak Kurtulmuş'un anjiyo olduğuna ilişkin iddialar devam etti. Bunun üzerine Kurtulmuş, Twitter'dan yaptığı açıklamada anjiyo yapıldığını doğruladı.

Kurtulmuş, şunları yazdı:
''Atatürk Hastanesi'ndeyim. Check-up kapsamında bir anjio yapıldı. Anjio sonrası sağlık durumum gayet iyi.Tedbir amaçlı olarak bu geceyi hastanede geçireceğim. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.''


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler