HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O başkan yardımcısına yine görev yok!

Tokat’ta bir önceki dönemde kendisine görev verilmediğini ve boş oturup maaş aldığını söylemesiyle gündeme gelen Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Bayın’a, yeni dönemde görev verilmedi.

Tokat Belediyesi’nde 10 yıldır Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Sefer Bayın, eski Belediye Başkanı Adnan çiçek ile 2009 yılında bir park işinin kesin kabulü konusunda yaşadığı görüş ayrılılığı nedeniyle pasifleştirildiğini öne sürerek kendisine 3 yıldır görev verilmediği açıklamıştı. 2012 yılının Nisan ayında açıklamalarda bulunan Bayın, "3 yıldır bomboş oturuyorum, 4 bin 295 lira maaş alıyorum" diyerek kendisine takınılan tavra tepki göstermiş ve mahkemeye başvurmuştu.

YİNE GÖREV VERİLMEDİ

30 Mart yerel seçimlerinde mevcut Belediye Başkanı Ak Partili Adnan Çiçek partisi tarafından aday gösterilmedi. AK Parti tarafından aday gösterilen İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Belediye Başkanı seçildi. Yeni Başkan Eyüp Eroğlu, çalışma ekibini belirledi. İki yeni belediye başkan yardımcısı getiren Eyüp Eroğlu, diğer mevcut üç belediye başkan yardımcısı ile yola devam etti. Sefer Bayın’a ise herhangi bir görev verilmedi.

MAAŞI 5 BİN 193 TL

Belediyedeki makamında görev beklediğini söyleyen Bayın yine kendisine görev verilmediğini belirterek şunları söyledi:

"Maaş da güzel, arayan soran yok. İş yapmadan tıkır tıkır maaşı, her ay peşin alıyoruz. Böyle adalet nerede var bilmiyorum. Ama ben maaşımı hak ederek almak istiyorum. Ben evime ekmek götürüyorum. Çalışmayı da seven insanım. Ben bunu iki yıl önce yine açıkladım. Ama sayın başkan da tabi henüz bunu göremedik. Ben çalışmak istiyorum, üretmek istiyorum, ama onlar istifa etmemi bekliyorlar."

Belediye en yüksek maaş alanlardan birisinin kendisi olduğunu dile getiren Bayın, ”İki yıl önce ’4 bin 200 TL maaş alıyordum. Şu anda maaşım 5 Bin 193 TL" dedi.

Konu ile ilgili Tokat Belediyesi’nden ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler