HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önce mücahit, sonra müteahhit şimdi müsait

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, AK Parti ile ilgili olarak, ''Bunlar önce mücahitti, sonra müteahhit oldular. Şimdi de her şeye müsait oldular'' dedi.

YALOVA (A.A) – CHP Grup Başkanvekili seçildikten sonra seçim bölgesine ilk kez gelen Yalova milletvekili İnce, il sınırında kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı.

İnce, CHP Yalova İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa hitap ederken, kendisini karşılamaya gelen bütün il örgütüne teşekkür etti.

AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösteren İnce, şöyle konuştu:

''(Recep Bey) deyince kızıyor. Doğru, önceki 'Tayyip Bey'di. 8 sene önceki 'Tayyip Bey'di. Neydi o? İmam Hatip Lisesi'ni bitirmiş, kendi halinde, namazında niyazında, hafif sakalı var. O zamanki 'Tayyip Bey'di. Düğünlerini düğün salonlarında yaparlardı, vasat arabalara binerlerdi. Üsküdar'da gecekonduda otururlardı. Bugünkü 'Recep Bey' artık. Önce sakallarını kestiler, sonra gömleklerini değiştirdiler, artık düğünlerini 5 yıldızlı otellerin balo salonlarında yapıyorlar. Bunlar artık halkın temsilcisi değil. Bunlar etrafı duvarlarla çevrili, havuzlu villalarda haşemalarıyla yüzüyorlar artık. Bunlar 'Recep Bey' artık. Bunlar önce mücahitti, sonra müteahhit oldular. Şimdi de her şeye müsait oldular.''

İnce, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili pislik aranmaya başlandığını" ileri sürerek, ''İsterlerse beni de araştırabilirler. Eğer bir şey çıkarsa, yakarım kendimi İskele Meydanı'nda'' dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler