HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osman Ünsal: Sivas'ı büyükşehir yapacağız

AK Parti İstanbul 3'üncü bölge aday adayı Osman Ünsal bir Sivaslı olarak Sivas'ı Büyük Şehir yapacaklarını ve istihdamın önemli olduğunu söyledi.

Osman Ünsal: Sivas'ı büyükşehir yapacağız

AK Parti İstanbul 3'üncü bölge aday adayı Osman Ünsal, "76 milyonun hepsine aynı sevgiyle kucaklamış, din-din-ırk-mezhep ayrımı yapmamış herkesi aynı mesafede yaklaşmış herkesi gönlüne bağrına basmış bir partidir, yani ulusun partisidir AK Parti. Bu sebeple Ak Partide bulunmayı,hizmet etmeyi ,bu hizmetin arkasında olmayı savundum" dedi.

AK Parti İstanbul 3'üncü bölge aday adayı Osman Ünsal, "Dünyada 7 milyon Sivaslıyız. Almanya'da Sivaslılar olarak 1.sıradayız. İstanbul nüfusunda yaklaşık olarak resmi olmayan rakamlara göre 2 milyon 200 bin kişiyiz. Tabii burada Sivaslı hemşehirlilerimizle yola çıkarken hep bir ağızdan şunu söyledik eğer siyasette yer alacaksak siyasetteki ilk işimiz istihdam olmalı. Bizim şuanda okumuş,kültürlü, tahsilli gençlerimiz var. Gençlerimizle ilgili projelerimiz olacak özellikle hep birlikte çalışıp hep beraber üreteceğimiz bir siyasi yol izleyeceğiz. Biliyorsunuz ki Sivas mediyetler şehri. Sivas kültür şehri ve kültür başkenti. Sivas coğrafya olarak İstanbul'da 1. Numaralı nüfusu oluştursa da ciddi anlamda göç veren bir ilimiz. Yani her geçen gün Sivas göç veriyor ve ilçelerimiz her geçen gün boşalıyor. Tabii ki biz bu anlamda Sivas'dan göçün engellemesi anlamında projemiz var çünkü Sivas yaşanılacak bir şehir, herkesi barındıracak bir şehir. Bizim tek bir hedefimiz vardı Sivas'ı Büyük Şehir yapmak. Büyük Şehir olması için çalışmalar yapalım. Tabii bu anlamda büyük hizmetler gösteren bir platformumuz var. Sivas platformu. Yaklaşık 6 yıldan beri faaliyet göstererek Sivas'ın tanıtımına, kültürel organizasyonlarına vesile oluyor ve büyük anlamlar katıyor. Birçok gencimize burslar veriyor ve ben bu anlamda hizmetlerini esirgemeyen Sayın federasyon başkanımız İsmail Erdem'i çalışmalarından ötürü kutluyorum kendisi aynı zamanda Sancaktepe Belediye Başkanıdır. Oradaki Sivaslı hemşehirlerimize ciddi anlamda iş istihdamı sağlamıştır,onların her zaman yanında olmuş Sivas'a gönül vermiş bir isimdir.özellikle milletvekillerimize, bürokratlarımıza bir görev düşüyor. Ben yaptığım her toplantıda her dernek ve STK toplantılarında bunu dile getirdim biz birlik olalım, bir olalım. Çok güçlü olmak yada kalabalık olmak güç sahibi olmak değildir. O kalabalıktakileri güce çevirmek önemlidir biz bu anlamda gücümüzü ortaya koyarak Sivaslı gençlerimizi kazanalım. Sivas'da birlik beraberlik duygusunu,Sivas'da sevgi, şefkat duygusunu Sivaslı hemşerilerimizde hep yaşadık. Her etkinliklerde her organizyonlarda birlikte olduk. Sivas'da çok güzel bir yapı var birbirini sahiplenir, korur ve kollar. Sizin mutlu,hüzünlü anlarınızda mutlaka ama mutlaka yanınızda olurlar.onların ruhunu okşamak gerekir. Sivas adına ve Sivaslı hemşerilermiz adına yapacağımız 2 tane büyük projeden bir tanesi; göçü engellemek,önüne geçmek ve Sivası Büyük Şehir yapmak .bir diğeri İstanbul'da olan Sivaslı gençlerimizle bir platform kurarak gençlerimizi kazanmak yolunda hamleler yapacağız. Sivaslı gençlerimiz İstanbul'da Sivas'tan oldukça kopuk haldeler. Biz kaybettiğimiz bu gençlerini tekrar kazanıp bir araya getireceğiz. Sivas ile yapacağımız projeleri çok önemsiyoruz, Ben bir Sivas aşığıyım,Sivas milliyetçisiyim bu anlamda kendimi Sivas'a seferber edeceğim" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler