HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öznur Çalık: Milletin acısını paylaşmayı öğrenecekler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Türkiye partisi olabilmek için önce bu milletin acısını paylaşmayı öğrenecekler" ifadesini kullandı.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Öznur Çalık beraberindeki partililerle Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret etti.

Çalık, burada, son günlerde peş peşe yapılan saldırıların ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik olduğunu belirterek, "Çağrımız ortada, tüm partiler, PKK, DHKP-C, IŞİD ayırt etmeden lanetleyelim. Hadi terörden beslenmediğinizi ispat etmek için PKK'yı lanetleyin. Biz tüm terör örgütlerini lanetliyoruz. Türkiye terör örgütlerine meydanı bırakmayacak kadar güçlü bir devlettir. Bunu tüm dünya görecektir" açıklamasında bulundu.

Son günlerde peş peşe yapılan saldırıların hepsinin aynı kaynaktan ve aynı üst akıldan yönlendirildiğini savunan Çalık, şunları kaydetti:

"Saldırıların hedefi tamamen birlik ve beraberliğimize yöneliktir. AK Parti olarak tüm terör örgütlerini aynı mesafede lanetliyoruz, reddediyoruz. PKK, DHKP-C, IŞİD hepsi eli kanlı terör örgütleridir. Türkiye partisi olduğunu iddia edenler, IŞİD gibi PKK ve DHKP-C'yi de lanetleyebilmelidir ancak bunu başardıklarında Türkiye partisi olabilirler. Türkiye partisi olabilmek için önce bu milletin acısını paylaşmayı öğrenecekler. Ya milletin yanında olacaklar ya da terör örgütlerine sırtlarını yaslayacaklar. Tercihler açıkça ortadadır. Ya millet ya zillet. Şunu hiç kimse unutmasın, Türkiye terör örgütlerine meydanı bırakmayacak kadar güçlü bir devlettir. Bunu tüm dünya görecektir. Hiç kimse Türkiye'de kaos ortamı beklemesin. Bu millet tarihte çok badireler atlatmıştır. Bugünleri de atlatacaktır."

(AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler