HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rize’de “Milli İttifak” mitingi

Rize'de düzenlenen Milli İttifak Mitingi'nde Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici halka seslendi.

Rize Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde ilk konuşmayı SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak yaptı. Başbakan tarafından bugün açıklanan yaş çay fiyatına atıfta bulunan Kamalak, "1996 yılında biz bu bölgenin en önemli geçim kaynağı olan çaya bir çırpıda yüzde yüz 12 zam yaptık. Kötü mü ettik. Suç mu işledik. Bizden sonra gelenler 12 yılda yüzde 112'yi bırakın toplam 100 TL'lik zam verdiler mi? Bugün fiyatı açıklamışlar 1 TL 70 Kuruş. Biz diyoruz ki bugün iktidara gelsek çay en az 2 TL olacaktır” dedi.

Ortadoğu'da adım adım Büyük İsrail'e doğru gidildiğini söyleyen Kamalak, "Bu seçim çok önemli. Çünkü bu seçim tarihi bir seçimdir. Çünkü bu seçimde sadece milletvekili seçmiş olmayacaksınız. Vereceğiniz her bir oyla Türkiye'nin hem yolunu hem de yönünü belirleyeceksiniz. Rize'mizin iman dolu yiğit evlatları. Soruyorum size Türkiye İslam ülkelerine öncü mü olsun yoksa batıya uydu olarak mı kalsın. Eğer İslam ülkelerine öncü olsun diyorsanız adres Saadet'tir. Türkiye mazlumlara umut mu olsun yokla Libya'da, Irak'ta olduğu gibi zalimlere payanda mı kalsın. Mazlumlara öncü olsun diyorsanız adres Saadet Partisi. Eğer bindiğiniz araba sizi haçlı birliğine götürüyorsa ha Moiz'in arabası ile gitmişsiniz ha vaizin arabası ile fark eder mi. Gittikleri araba haçlı birliği ise Moiz'in arabasına binmek ile vaizin arabasına binmek arasında fark var mı? Mevcut iktidar ülkeyitam anlamı ile bir felaketin içine sürüklemiştir. Bugün adım adım Büyük İsrail Projesi uygulanıyor. Bunu durduracak olan milli görüş erleridir.”dedi.

"RABİA İŞARETİ İLE BÜYÜK TÜRKİYE KURULMAZ”

Kamalak, hükümetin büyük Türkiye söylemlerinin inandırıcı olmadığını savunarak, "Yaptıkları tek şey meydanlarda slogan atmak. Mesela ‘güçlü Türkiye' diyorlar. Hemen hemen her yer güçlü Türkiye lafları ile donatılmış. Açık söylüyorum. Avrupa Birliği Bakanlığı kurmak ile güçlü Türkiye kurulamaz. Sen Avrupa Birliğini değil. İslam Birliği'ni ağzına alabiliyor musun ondan haber ver. NATO istiyor diye füze üssü kurularak güçlü Türkiye kurulamaz. Sen NATO değil de İslam Barış Gücü diyebiliyor musun bana ondan haber ver. Fransızların emrine altı savaş gemisi verip Kaddafi'yi linç ettirmekle güçlü Türkiye kurulamaz. Halkının tertemiz oyları ile seçilmiş Mursi, üç tane cuntacının kararı ile idama mahkum edildi. Rabia işareti yapmakla güçlü Türkiye kurulabilir mi? Slogan atılarak büyük Türkiye kurulamayacağı gibi saraylar yaptırarak da kurulamaz. Tarih boyunca yapılan tüm saraylar yükselişin değil çöküşün habercisi olmuştur” dedi.

"HEDEFLERİNDE TÜRKİYE'Yİ BÖLMEK VAR”

Kamalak dış güçlerin İslam coğrafyasında başlattıkları yıkımın hedefinde Türkiye olduğunun altını çizerek, "Amerika Birleşik Devletleri'nin eski Dışişleri bakanı Condoleezza Rice 2002'de diyor ki ‘22 ülkenin haritası değiştirilecek.' Bu ülkeler İslam ülkeleri. Irak, Libya, Mısır, Suriye ortada. Türkiye'yi bölme haritasıdır. Elin adamı Türkiye'yi bölme haritasını da yapmış. Asıl oyun Türkiye üzerinde oynanıyor. Mahşerde hangi grupla haşrolmak istiyorsanız oyunuzu ona göre verin” şeklinde konuştu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise, "Bizler dış politikadaki bu itibarsızlığa son vermek için Kırım'ı Rusya'nın ilhak ettiğinde sesini çıkartmayanlara bir isyan olarak, Suriye kan gölündeyken Mısır'da Mursi idama mahkum edilmişken, Libya, Irak, Afganistan, Myammar, Doğu Türkistan'ı sahipsiz bırakmamak için milli ittifakı kurduk. Tüm Türk İslam coğrafyasının umudu milli ittifak. Bir yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz. Rabbimizin emri ile birbirimize bağlanmışız. Ama 30 yıldır hain bölücü 21. Yüzyıl katil eşkıya sürüleri milletimizin arasına nifak sokuyor, milletimizin geleceğini kahrediyor. Vatanımızı böyleye çalışıyor buna asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler