HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sabahat Akkiraz: Çağlayan ve Güler için ‘hayır' oyu kullandı

Yolsuzluk yapmakla suçlanan dört eski bakan için oy kullanmadığına yönelik çıkan haberlere tepki gösteren CHP'li vekil Sabahat Akkiraz, hakkındaki iddialara twitter hesabın üzerinden yanıt verdi.

Sabahat Akkiraz: Çağlayan ve Güler için ‘hayır' oyu kullandı

Akkiraz yaptığı üç ayrı paylaşımda da, " Hakkımda algı operasyonu yapılıyor” dedi.

Yüce divana sevki yapılma istenen dört eski bakan için Meclis Genel Kurul'unda yapılan oylamadan ret cevabı çıktı. Ancak bazı siyasi isimlerin çeşitli gerekçelerle oylamaya katılmamaları da oylama kadar dikkat çekti. Oylama sırasında rahatsızlığı sebebiyle meclisten apar topar ayrılmak zorunda kalan isimlerden CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz da‘oylamaya katılmadı'iddiasıyla eleştirilerin hedefi oldu. Ancak Akkiraz'ın sağlık sorunları nedeniyle meclisten ayrılmak zorunda olduğu ortaya ve İstanbul'a geldiği öğrenildi.

ÇAĞLAYAN VE GÜLER İÇİN ‘HAYIR' OYU KULLANDI

İddialara twitter hesabı üzerinden yanıt veren CHP'li vekil Akkiraz paylaşımında hakkında asıl konuşulması gereken oylamanın olduğu ancak kendisinin hedef gösterilerek ismi üzerinden algı operasyonu yürütülmeye çalışıldığını ifade etti. Akkiraz'ın eski bakanlardan Zafer Çağlayan ve Muammer Güler için ‘hayır' oyu kullandıktan sonra tansiyon problemi yaşadığı ve meclisten ayrılmak zorunda kaldığı öğrenildi.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

- Bazı yayın organları ASLI olmayan haberlerle şahsımı yıpratmak istiyorlar; ciddi bir sağlık sorunum olduğu biliniyorken bunun yapılması üzücü.

- Oylamaya katıldım ve yüksek tansiyon nedeni ile hastaneye gittim. Olayın tamamı budur. Üzücü olan hedef gösterilmem. Hem de bilip bilmeden

- Oy kullandığım halde kullanmadı oldum. Ankarada Olduğum halde olmadığım söylendi. Konuşulması gereken bırakılıp algı operasyonu konuşuluyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler